بله من شنیدم 4.5تا کار دیگه داره باهاش ک پخش نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بله من شنیدم 4.5تا کار دیگه داره باهاش ک پخش نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حدس میزنم ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه من که هزار بار گفتم خرزوخان منبع مورد اعتمادمه ...(sm120)
نمیدونم ... ولی تا پارسال 18 تا آهنگ پخش نشده داشته ...نقل قول:
منبع:خرزوخان ( قابل توجه مسعود ) ...(sm120)
باز شروع شد ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این رضا که خوبه زیاد دوره اوج اختلافها نبود یه ذرت میدازه میره ...(sm120)
میلاد خوب بود ...(sm2) یعنی هر ماه یه روز یاد شادمهر می افتاد ...(sm2) اصن با خلقت شادمهر مشکل داشت ...(sm2)اواخر یادمه حتی با پارسا هم درگیری داشتن ...(sm2) یعنی من که خودم اوستای دعوا بودم اومدم میانجیگری ...(sm2)(sm2)
تازه اینا که خوبه ... (sm120) اون اوایل دوران اوج انجمن بین چاوشی ها و شادمهری اختلاف افتاده بود یعنی بیکار میشدن میپریدن به هم ...(sm2) صبج می اومدم یه لشکر بن شده بودم سارا جارو خاک انداز به دست جمعشون میرد ...(sm2)
البته من اونموقع فقط کامینگ سون میزدم اسپم ول نمیدادم وگرنه ببین چی میشد ...(sm2)
18تا آهنگ پخش نشده با قربانپور ؟!!!! نه جدی احسان جان واقعا آهنگایی که قراره پخش بشه آهنگایی خوبی نیستن؟! چون من مطمئنم میدونی چجوری هستند؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب دورانی بود (sm2) حسابی فسیل شدیم اینحا
اون موقع ما گفتیم بابا اینا هیچ کدوم خواننده نیستن هیچ کس قبول نمیکرد (sm2)
از وقتی هومن تکاو اومد پته اینارو ریخت روی اب معلوم شد چه خبره تو بازار (sm2) شادمهر که قربونش کلا زده تو کار کنسرت پلی بک و فالش خوندن. صداشم که در نمیاد (sm30) نه ریتمی نه کوکی
نه کلاً 18 تا آهنگ پخش نشده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه من چجوری بدونم ...؟!(sm77)(sm77)(sm77)
دوران خوبی بود یادش بخیر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بخوای اینجوری حساب کنی دیگه خواننده ای باقی نمونه ... اینا هم دوره ای داشتن دوره شون تموم شده رفته ... فقط خاطرات و آهنگای قدیمی مونده ...
اینو قبول دارم که دوران افت شادمهر خیلی زود شروع شد ... اصن خودم بارها تو این تاپیک گفتم ... تا رسیدیم به اعتیاد ... نمیشه خواننده تو 45 سالگی افتش شروع بشه و دورانش تمام ... من این حرفا رو چند سال پیش زدم خیلیا جبهه گرفتن ولی گذر زمان ثابت کرد ...