(sm2)همه شون هدیه داره دیگه یا باگ فقط رو 900 تومنه .. :l
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)همه شون هدیه داره دیگه یا باگ فقط رو 900 تومنه .. :l
ای فوکم تو تو گلوت ..
صادرات و ملی هم که بالای 5 تومنه ..
بگ چیه سسخل خودشون دارن میدن ! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بسته های دیگه رو امتحان کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط واسه 30 مگ هدیه میده
نه بابا من خودم ملی دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
30 مگ یا 30 گیگ فوش میخواین ..
سینجول دیوث بگیر ببین شد منم بگیرم(sm2)
خف رو ..
بستش 30 مگه ولی 30 گیگ هدیه میدهنقل قول:
موسی(sm120)نقل قول:
30 مگیه دیگه شی شیه باز دیوس کمترینش 60 مگه ..
60 مگ (30مگ روزانه+30 مگ شبانه )نقل قول:
فوکیدمشون حتما باس کارتی بزنی خوب دائمی مگه نیس کم کن دیگه فوکی شگا ..
به من که نمیده میگه بسته نوترینوت فعاله(sm120)سیمکارت فعال کردم 30 گیگ داده بهم(sm2)
رسول برا من بخر شماره میدم بعد پولشو بوگو بریم واسط ..
بفرس خصوصی شماره شخمیتو (sm59)نقل قول:
اصا برین گم شین من اینجا 2 تا خط دارم نت میخوام شیکا ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خصوصیم خیلی وقته پره بیا تل یه پیام بزن ببینمت ..
الی اون پایین لال مونی گرفتی ..
جوووووون قربون تلت (sm2)نقل قول:
(sm161)
ادبیات "مریض حالی":
- مرد گاریچی: منِ بدبخت و بی چاره
- مادیان: دست و پاها (بدن)
- طناب: استعاره از رابطه
- از تو می نوشم: عشق تو را در سر دارم
- بگیر استکانم را: عشق تو نیز یک "ظرفی" دارد. ظرفِ عشق، زندگی است... زندگی ام را بگیر
- شبانه های لب هایم، لبانه های شب هایت: آن چیزی که برای من آرزوست، برای تو خاطره ست گویا! / من رؤیای لب هایت را دارم ولی تو همان شب، با لبهایت عشقبازی می کنی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازگشتم ...
سپاس (sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)آلبوم ناظری چه خوفه
آلبوم سیاوش هنوز نگوشیدم
اره 30 گیگ داد ولی میگه تا فردا وقت داره
یعنی بگیرم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"منو از یاد ببر" کو؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به اوج صدای همایون شجریان تو ترک گریه می آید و وقتی که صدای اسپیکر استدیو رو تا نهایت قدرت بدم بالا(sm77)
آبی که از این دیده چو خون میریزد
خون است بیا ببین که چون میریزد
پیداست که خون من چه برداشت کند
دل می خورد و دیده برون میریزد
هدیه شما [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کیلو بایت دیتا تا 1396/08/28می باشد.
دانلود نکردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه دور گوش دادم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل دانلود کن بنداز یه گوشه مگه میشه ناظری کامل نداشت ...(sm51)
یه روز وقت داری (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)طفلک شهرام هیچکی دوسش ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره والا برم سراغ عمو برادرز ها(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد سالی چنتا آلبوم میده (sm25)نقل قول:
سریال The gifted کسی می بینه؟
بگیرم؟ نگیرم؟
دارم اکثر البوماشو.. اینم میگیرمنقل قول:
از قدیمیای سنتی خون، تنها کسی که میتونم با اهنگاش حال کنم همین شهرام ناظری(sm120)
تو که میگفتی فقط آنلاین میبینم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]