خیلی از ما شادمهریها قبول کردیم که شادمهر بعد البوم طرفدار تموم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی از ما شادمهریها قبول کردیم که شادمهر بعد البوم طرفدار تموم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته باید اینجوری میگفتی : خیلی از ما شادمهریها بالاخره قبول کردیم که شادمهر بعد البوم طرفدار تموم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من این حرفو شاید هفت هشت سال پیش گفتم ... بعد از آلبوم تجربه کن هم گفتم که این آلبوم تیشه به ریشه شادمهر زده میشه و دیدید که شد ... گفتم اعتیاد داره همه جبهه گرفتن ولی حالا در 50 سالگی همه دارن وضعشو میبینن ...
و حالا هم به نظر ( کاملاً شخصی ) دیگه ای رسیدم که آلبوم طرفدار هم خوب نبود ...!!! حالا بعد اینهمه سال به این نتیجه رسیدم که آلبوم طرفدار خیلی بیشتر از حقش بولد شد و بهش پرداخته شد ... چیز خاصی به نظرم نداره ...
میدونم این نظرم خیلی افراطی و جنجالیه ولی خب چکار کنم نظرم اینه ...(sm120)
فقط شادمهر اینقد عرق نمیکنه ...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی گناه داره الگوش شادمهر شده ول نمیکنه ...(sm120) و باز هم ولی یکم تعریف کنیم ازش بد نیست ...(sm120) این آهنگ ستاره بد نیست خوشم اومد ... البته من از ملودی های ــــو ( که من بهش میگم ملودی شیرازی چون یه ـــــــو به هر چیزی میچسبونن ...(sm120) مثل مشتمو پشتمو میکشتمو ...(sm120)) خوشم نمیاد و باز هم ولی اینبار بدم نیومد گامش هم مناسبه ...
و در آخر باز هم انتقاد ازش : چند جا خارج زد تو خاکی با اینکه اجرای زنده استودیویی بود ...(sm120)
آقا احسان چ خبر از پروژه؟😅😅نقل قول:
بزار چند ماه دیگه بگذره اونوقت خبرش میاد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش اگه خبری دستت اومد ک پروژه در مورد چیه ی خبری بهمون بده ... همچنین آهنگ جدید 😬نقل قول:
انشالله ک طبق حرف خودت شادمهر واقعا تعغییر کرده باشه و ی تکون اساسی ب خودش بده بخصوص هم ک بحث پروژه شد خیلی مشتاقم ببینم پروژه تو چ زمینه ایهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه به اخبار خرزوخانی اعتماد داری خیالت راخت باشه الکی چیزی نمیگه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط میترسم این پروژه مثل پروژه پوست شیر ابی باشه ...(sm120) ابی هم اولش خیلی شلوغ کرد که پروژه داره ...(sm120)