9 صب (sm102)(sm102)(sm102)(sm102)(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
9 صب (sm102)(sm102)(sm102)(sm102)(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بعضی وقتا دیدم دارن اذیت میکنن یه داد کشیدم سرشون نتیجه گرفتم .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه گفتن 2 روز دیگه زنگ بزن ...
تهدیدشون کن بگو اگه وصل نکنین زنگ میزنم 195 (sm2)
باز گفت (sm81)(sm2)نقل قول:
بهترین راه حلو دارم در اختیارش میزارم (sm51) توام اگه به مشکل برخوردی اول زنگ بزن شاتل اگه دیدی دیوث بازی درآوردن تهدیدشون کن فورا کارتو راه میندازن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم در این زمینه تجربه دارم (sm128)
از سرفه های چرکی سیگار خسته ام ... (sm81)
می آمد از برج ویران مردی که خاکستری بود
خورد و خراب و خمیده تصویر ویران تری بود ... (sm50)
آنگونه مست بودم که از تمام دنیا
تنها دلم هوای تورا کرده بود ... (sm50)
دوهزار چشم عمگین به دو چشم واله گشته
به جهان جان رسیدم غزلم ترانه گشته ... (sm81)
تو روان به خواب شهری
من از این خیال ترسان
مگریز از خیالم
مگریز رو مگردان ... (sm81)