فقط 9 ساعتی دیگه...(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط 9 ساعتی دیگه...(sm118)
دختره تو کلیپ(sm81)
حالا واقعا میخونه یا ادا میاد(sm70)
8 ساعت دیگه (sm118)
خب دیگه از الان هر لحظه احتمال داره بیاد
نه اینم مثل تجربه کن همون 8 میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط با توام قرار بود هشت بیاد اهنگش بعدظهر اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط با تو زیاد مهم نبود..اصلا شادمهر اشتباه کرد ففط با تو را ویدئو کرد و پخشش انقدر طول کشید ولی فقط انتظارات را الکی بالا برد..ولی تجربه کن و همیشگی فرق دارندنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 ساعت دیگه میاد
(sm155)
فقط کاش حسین ترانش کوتاه نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
16 سال رفاقت ارزشش خیلی بیشتر از اثبات حرف پیری ( به قول خودت (sm29) ) هستش (sm25) وقتی میگه نه یی نه دیگه ! این آدم کاری واسه من کرده که اگه بگه بمیر درنگ نخواهم کرد ... حال بیام برای اثبات حرفم پش پا بزنم به همه چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ودر آخر :
بععععععععع (sm2)
من فکر میکنم کوتاه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm196)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ترانش اندازه حس خوبیه باشه خیلی عالی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا که کوتاه نباشهنقل قول:
ولی فکر کنم دختر تو اهنگ همیشگی یه چیزایی میگه برای خودش
آره(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد میکنم ویدیو سپیده رو دانلود کنید
کلا جالبه(sm2)
جان ؟ چی شده حسین ؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خبری بده
(sm25)نقل قول:
وای برای این روز سرد چه ویدیویی میشه ساخت بدن سینارت بسازه
چه ویدیویی میشه
روز سرد ویدیو دارهنقل قول:
روز سرد با یه تیم جدیده
آره دیگهنقل قول:
ادامه میدمت هم هست
تا فرید جون هست مشکلی نیست شادمهر همه رو ویدئو میکنه (sm2)
خدا کنه غرور ویدئو بشه (sm25)
فرید ناصری نشون داد از زیگوارت بهتره ولی به سینارت نمیرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم جدید یعنی به غیر از اینا فکر کنم زیگوارت ویدیو شو بسازه
پس اهنگ اس شادمهر هم مشخص شد غرورنقل قول:
یعنی امکانش هست بشه
سلیقه ی کج و کوله ی من اینو میگه ، حالا آخرش دیدی تو نظر سنجی ها آخر شد (sm2)نقل قول:
خوشبین باشنقل قول:
شادمهر اخر نداره یکی از یکی بهتر ولی 2و3 شاهکار داره تو البوم که یکیش از نظر من روز سرده با اون دموی عالی
اهنگ جدید حسین قربانپور رو هم گوش کنید
اهنگش یه کم کوچولو شبیه تجربه کن هستش
تیم جدید زیگورات نیستنقل قول:
یه تیم غیر از همس(sm70)
اسکیو افکت خوشم نمیاد ازش(sm59)نقل قول:
میدونم ولی تو اینستا هیچ اسمی ازش برده نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این تیم جدید کی رونمایی میشه
4 ساعت
اخبار کوتاه:
غرور ساخته خود شادمهر نیست
روز سرد یه اهنگ پاپ راک بوده و اهنگ مورد علاقه سعید زمانی در البومه
کجا بوده این خبرنقل قول:
قراره امشب اهنگ همیشگی پخش بشه
هیچ خبری از بچه ها نیست چرا
تاپیک مرده بیایید جون بدین بهش
(sm25)
حسین جون بعضیا جوری از آلبوم گفتند ک تموم شور و هیجان بچه ها را گرفت