☺ تاپیک شادی ☺ : جملات کوتاه + ترول + پیامک و سرگرمی + آپدیت

نمایش نسخه قابل چاپ

نمایش 40 پست از این موضوع در یک صفحه
  • 01-12-2015, 01:51 PM
    rebasss
    مـــــرد باس مـــــرد باشه
    حرفاش و قولاش مـــــردونه باشه ^__^
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    وگرنه سبیل رو که دخترام دارن ....
  • 01-12-2015, 02:06 PM
    rebasss
    یه دانشمند و یه ملوان تو یه کشتی کنار هم نشسته بودن.
    دانشمنده میگه :تو با این همه سنت بیولوژی و اکولوژی و جیولوژی و پرتولوژی و سیاژولوژی بلدی؟
    ملوانه میگه :نه
    دانشمنده یه نیشخند میزنه و میگه نصف عمرت بر باد است و به مسیر ادامه میدن که یهو طوفان میگیره
    ملوانه :داداش تو شنالوژی بلدی؟
    -نه چطور؟
    -خب کل عمرت بر باد است الان طوفانولوژی غرقولوژیت میکنه ،بعد نهنگولوژی کـــ.ونولوژیت رو پاره میکنه تا دیگه گهولوژی نخوری:|

• 01-12-2015, 03:31 PM
    Malware
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    دیگه ما رو درست کردی بابابزرگا (sm50)
    خو اون سنش 27 تا 28 میخورد ، به نظرت به درد تو میخورد؟
    نه یکم فکر کن (sm70)
    نوکرم

(sm2)
    سن مهم نیست مهم تفاهمه. (sm50)(sm2)
    فکریدم. (sm120) فاصله ی زیادی بین 19 تا 28 نیست. (sm70)
    (sm111)
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    شرمنده داشم ، دیگه تکرار نمیشه همینجوری بریم (sm127)
    شاعر شدیا
    نخوابیده بودم حسش اومده بود ...
    این یادگاریات همون قرص و سردردِ شبانه
    این خیره شدنهام به دیوار در کنجِ خانه
    این خیال پردازیهام همون عشقِ کودکانه
    به انتهای خط رسیدم بی تقصیر ؛ مجرمانه

(sm19)
    (sm70)
    (sm127)
    نقل قول:

یه دانشمند و یه ملوان تو یه کشتی کنار هم نشسته بودن.
    دانشمنده میگه :تو با این همه سنت بیولوژی و اکولوژی و جیولوژی و پرتولوژی و سیاژولوژی بلدی؟
    ملوانه میگه :نه
    دانشمنده یه نیشخند میزنه و میگه نصف عمرت بر باد است و به مسیر ادامه میدن که یهو طوفان میگیره
    ملوانه :داداش تو شنالوژی بلدی؟
    -نه چطور؟
    -خب کل عمرت بر باد است الان طوفانولوژی غرقولوژیت میکنه ،بعد نهنگولوژی کونولوژیت رو پاره میکنه تا دیگه گهولوژی نخوری:|

(sm2)
  • 01-12-2015, 03:57 PM
    ehsansalehi
    نقل قول:

متاسفم که هیچ کسی حق نداره خلاف نظر عده ای صاحب قدرت حرف بزنه ...
    فاتحه مجلسی که نماینده هاش همدیگه رو بخاطر اختلاف نظر میزنن رو باید خوند ...
    واقعا باورم نمیشه بخاطر اختلاف نظر تو جایی که قراره مثلا با هم حرف بزنن تا به توافق برسن درگیر میشن ...

نقل قول:

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صابر جونم باید رفت از این جا رفت، جایی که نمی تونم زندگی کنم (sm25)
  • 01-12-2015, 04:01 PM
    H@med7
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
  • 01-12-2015, 04:13 PM
    pirana
    نقل قول:

معلم در کلاس از نوید سئوال کرد که در آینده دوست دارد چکاره شود نوید جواب داد آقا دوست دارم خیلی پولدار باشم و یک زن انتخاب کنم و براش بهترین منزل در تهران و لوکس ترین ویلا در شمال وشیک ترین لباس ها وجواهرات و گرانترین اتومبیل و بهترین امکانات زندگی را از هر لحاظ فراهم کنم ؟!معلم گفت بنشین و از مجتبی پرسید تو دوست داری چکاره شوی؟او جواب داد آقا اجازه ؟ ما دوست داریم زن نوید بشویم ؟!

آره مجتبی؟ (sm51)(sm70)
  • 01-12-2015, 04:16 PM
    mojtaba00222
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    آره مجتبی؟ (sm51)(sm70)

100%
    (sm59)
  • 01-12-2015, 04:20 PM
    rebasss
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    سن مهم نیست مهم تفاهمه. (sm50)(sm2)
    فکریدم. (sm120) فاصله ی زیادی بین 19 تا 28 نیست. (sm70)

تفهام یه سال ، دو سال ، سه سال ، این نه 5 سال ، باز نه 7 سال دیگه آخرش هشت سال ، هر جور حساب کنی نمیشه بیخیالش شو (sm70)
    اون بیچاره دنبال یکی میگشت که ترتیبشو بده نه که دکتر بازی بکنه ، بفهم (sm2)
  • 01-12-2015, 04:22 PM
    rebasss
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    صابر جونم باید رفت از این جا رفت، جایی که نمی تونم زندگی کنم (sm25)

بشین سر جات باووو ، جایی رات نمیدن ...
    حالا باز سیبیل داشتی شاید میشد یه کاری واست کرد ، سیبیلاتم که زدی که دیگه هیچ ... (sm70)
  • 01-12-2015, 04:24 PM
    mojtaba00222
    نقل قول:

تفهام یه سال ، دو سال ، سه سال ، این نه 5 سال ، باز نه 7 سال دیگه آخرش هشت سال ، هر جور حساب کنی نمیشه بیخیالش شو (sm70)

میخواست امپول بهت بزنه یا بهش بزنی؟؟؟(sm120)
  • 01-12-2015, 04:35 PM
    rebasss
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    میخواست امپول بهت بزنه یا بهش بزنی؟؟؟(sm120)

هیچکدوم ، پوریا میخواست آمپولشو هوا گیری کنه (sm70)
  • 01-12-2015, 04:52 PM
    جادوگر
    (sm120) من الان وسط امتحانات حساس یونی هستم (sm10)(sm120) نمیتونم مثل شما خوش باشم ولی شما جام خوش باشید
  • 01-12-2015, 04:57 PM
    ehsansalehi
    نقل قول:

بشین سر جات باووو ، جایی رات نمیدن ...
    حالا باز سیبیل داشتی شاید میشد یه کاری واست کرد ، سیبیلاتم که زدی که دیگه هیچ ... (sm70)

(sm89) تقسیز منه که می خوام تو را هم با خودم ببرم ، بشین همینحا تا بپ.سی - خلایق هر چه لایق
  • 01-12-2015, 04:58 PM
    ehsansalehi
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    (sm120) من الان وسط امتحانات حساس یونی هستم (sm10)(sm120) نمیتونم مثل شما خوش باشم ولی شما جام خوش باشید

هنوز زنده ای ؟ ، ما جا خودمون هم خوش نیستم جا تو پیشکش (sm54)
  • 01-12-2015, 04:59 PM
    Malware
    نقل قول:

یه سال دیگه تخفیف بدی 9 سال حله. (sm120)
    باشه تو بیارش من مهندس بازی میکنم باهاش. (sm2)
    نقل قول:

(sm120)
  • 01-12-2015, 05:03 PM
    H@med7
    فکر کن یه روز این عکس بشه چالش !!!! مثل چالش آب سرد...................
  • 01-12-2015, 05:05 PM
    H@med7
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
  • 01-12-2015, 05:08 PM
    H@med7
    سوگلی شاه یه عکس h.o.t از زمان قاجار فکنم اولین عکس خاک بر سری دنیاست [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
  • 01-12-2015, 05:10 PM
    mojtaba00222
    نقل قول:

یه پیرزن هم ما تو محل داریم میخواد امپول بزنه بیاد هوا گیری(sm30)
  • 01-12-2015, 05:10 PM
    H@med7
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
  • 01-12-2015, 05:13 PM
    mojtaba00222
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فک نکنم از من بدتر باشی
    فردا مکانیک سیلات
    پس فردا مقاومت مصالح
    پس اون فردا ادبیات
    ینی دارم پ.اره میشم(sm30)
  • 01-12-2015, 05:23 PM
    Malware
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    فک نکنم از من بدتر باشی
    فردا مکانیک سیلات
    پس فردا مقاومت مصالح
    پس اون فردا ادبیات

خسته نباشی (sm127) (پ.اره نباشی) (sm120)
  • 01-12-2015, 05:36 PM
    aminkeshavarz
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط H@med7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    زنه داشت تو هواپیما مجله س.ک.سی میخونده
    یارو میپرسه چی نوشته ؟
    زنه میگه:نوشته عربا بزرگترین آلاتو دارن و ژاپنی ها طولانیترین س.ک.س
    بعد زنه میگه شما؟
    یارو میگه:عبدالرشید ناکازاکی:))))))))

باحااااااااااااااال بوود
  • 01-12-2015, 06:10 PM
    mojtaba00222
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    خسته نباشی (sm127) (پ.اره نباشی) (sm120)

تازه دیروز هم دینامیک داشتم(sm59)
    (sm19)
  • 01-12-2015, 06:28 PM
    P!nk Rose

(sm81)

• 01-12-2015, 06:41 PM
    H@med7

میخواستم برم مقابل داعش جنگ بابام گفت بیا نصیحتت کنم :
    یه سیب انداخت بالا،،،،، سرم بردم بالا ببینم هزارتا چرخ میخوره یا نه!!! که،بی هوا با لگد زد تو خ.ایم
    جاتون خالی ت.خمام الان بین دندونام گیر کرده.
    بعد میگه هنوز آمادگی جسمانیت پایینه
    گفتم خدا خیرت بده آمادگی جنسیم بگا رفت پدر/
  • 01-12-2015, 06:44 PM
    P!nk Rose

• 01-12-2015, 07:08 PM
    amir_a2222
    نقل قول:

فک نکنم از من بدتر باشی
    فردا مکانیک سیلات
    پس فردا مقاومت مصالح
    پس اون فردا ادبیات

سلام.همه امتحان یونی دارن و بگا رفتن.من از 20 تا 24 6 تا امتحن دارم 3تاشو دادم فردا فیزیک با مصالح ساختمانی پس فرداش هم درک وبیان معماری که باید 250تا پرسپکتیو بکشم جرررررررررررررررررررررررر رررررررررررررررر رفتم از بیخوابی
  • 01-12-2015, 07:09 PM
    rebasss
    نقل قول:

اینجا دوستان میان که یه کم حالشون عوض شه یکم نفس بگیرن واسه باقی دردا ...
    خوش دیدی سلام منو بهش برسون ...(sm10)
  • 01-12-2015, 07:15 PM
    rebasss
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    (sm89) تقسیز منه که می خوام تو را هم با خودم ببرم ، بشین همینحا تا بپ.سی - خلایق هر چه لایق

بعدا نوید میگه احسان خیلی جنبه داره ، اتفاقا احسان خیلی جنبه کم داره
    تو داری میری خارجه یه مترجم نمیخوای عایا؟
    اگه باهات اومدم (sm172)
    بی سبیلِ بی جنبه (sm70)(sm127)
  • 01-12-2015, 07:17 PM
    rebasss
    نقل قول:

فک نکنم از من بدتر باشی
    فردا مکانیک سیلات
    پس فردا مقاومت مصالح
    پس اون فردا ادبیات

پارگیاتم دوس دارم (sm70)
  • 01-12-2015, 07:21 PM
    rebasss
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    دوستان تو بقیه تایپیک هت هم فعالیت کنید (sm10)

باید خواهش کنی (sm70)(sm10)

دادا ما همینجا هم بزور راضیت کردیم که اجازه بدی فعالیت کنیم ، هنوزم بچه ها میترسن یه روز دوباره بیای بگی در اینجا رو تخته میکنم (sm70)
  • 01-12-2015, 07:25 PM
    rebasss
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط amir_a2222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    سلام.همه امتحان یونی دارن و بگـــ.ا رفتن.من از 20 تا 24 6 تا امتحن دارم 3تاشو دادم فردا فیزیک با مصالح ساختمانی پس فرداش هم درک وبیان معماری که باید 250تا پرسپکتیو بکشم جرررررررررررررررررررررررر رررررررررررررررر رفتم از بیخوابی

بسوزین همتون من اصن امتحان نرم (sm2)
    بجاش یه سره امتحانات الهی ، تمومم نمیشه امتحانات
  • نمایش 40 پست از این موضوع در یک صفحه
    صفحه 408 از 901 نخستنخست ... 308358398406407408409410418458508 ... آخرینآخرین