چجوری ایتالیا 180 دقیقه به تیمی که مدافعش لیندلوف بود گل نزد؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ونتورا(sm54)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
چجوری ایتالیا 180 دقیقه به تیمی که مدافعش لیندلوف بود گل نزد؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ونتورا(sm54)(sm2)
دیوث بعد از باخت میگفت هنوز به استعفا فکر نمیکنم (sm3)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط دلم واسه بوفون و دروسی سوخت (sm25) صد افسوس ...
دروسی به مربی تیم میگفت **کش تیم گل میخواد چرا منو داری میفرستی توی زمین(sm102)نقل قول:
(sm25)(sm2)
الان ما تو این مملک نفهمیدیم کی راس میگه کی دروغ ...(sm3)
خیلی حال کردم با این حرکتش(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یواخیم لو هم کلی تقدیر کرده بود از این کارش ... اصطلاحا کف بر شده بود (sm2)
ولی بازم ونتورا (sm3)
رئال - اتلتیکو
یه مساوی (sm196)
ای بابا چطور تاکتیک پر مغز سانتر سانتر تا پیروزی نابغه ای مثل زیدان جواب نداد (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
طولانی ترین محرومیت تاریخم محرومیت د بسته معلوم نیست کِی تموم میشه این محرومیت لعنتینقل قول:
(sm2)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اف کورس ای ام د بست چک د لست ماندی (sm2)نقل قول:
هر بازی داره میبازه ولی خوشبینه (sm209)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ادامه این شب خوب سی نما هم برگشت (sm120)
واقعا از این اتفاق بیشتر از برد منچستر خوشحال شدم ... (sm50)نقل قول:
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اگه ناراحت نشی اشتراکیش کرده (sm120)
واقعا برد منچستر خیلی خوشحال کننده تر بود واسه من به شخصه ... (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)(sm3)نقل قول:
سلام فايرفاكس نسخه 57 كسي گرفته؟ ظاهرش كامل تغيير كرده شبيه مرورگر edge ماكروسافت شده(sm120)
این دیوص فک کنم داره از داچعلی الگو بر داری می کنه (sm81)(sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکی صفحه بندی فرومت انقد قشنگ نی .. :l
(sm2)
بعد از یک هفته درگیری با مخابرات امروز دست شد اینترنت ...
من از تو سخت دلگیرم
تو از که سخت بیزاری...
(sm50)
اقا این سایت معروف فیلم بود که همه رو گرفتن
الان ادرس جدیدش چیه؟
(sm50)
الان اومدی پایین که چی ؟ خوب معلومه اینه : (sm2)
امیر تاجیک خواننده سرود تیم ملی در جام جهانی شد
من نمیدونم چرا دارم احساس میکنم فوتبال به من مربوطه (sm2)کی گفته آقا اصن فوتبال به من چه ؟ خیلی هم به من ربط داره (sm2)حالا شانس ما زرت فردا استقلال میبازه (sm2)نقل قول:
برید خونه هاتون (sm2)
علی سورنا البومش اومد(sm118)
امیدوارم راضی کننده باشه(sm120)
راستی یادم رفت :
(sm29) الی اعمق باز من نبودم چیکار کردی فولتر شدیم رفتیم رو 4 (sm56)
(sm66)(sm120)
اقا ادرس تاینی رو کسی داره بده جدیدشو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm179)
شیه خو(sm120)
تاینی برنگشته(sm120)
اینجا بچها میگفتن که برگشته کرده
برگشته کیو کرده؟(sm2)