(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دیگه همش همینه برا همه خواننده هانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب همین حرفا رو من یادمه تو همین تاپیک گفتم و کنسرت 2008 جرج مایکل رو مثال زدم ... به هر حال در همه جای دنیا استفاده میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میگفتم ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین مسعود چقد کظم غیظ کرده تو این همه سال جواب منو نداده ...(sm25)(sm2)
ولی خب حرفای تکاو درسته ... حقیقت تلخه ... باید قبول کرد ... وقتی خواننده صداشو از دست میده ( به هر دلیل ...) مجبوره اینکارو بکنه ... شادمهر هم از بقیه مستثنی نیست که هیچ وضعیتش خیلی بدتره ...
اونایی هم که میرن کنسرت میدونن ... جمعیت هم که میبینین ...
نه داداش این حرفا چیه آقا احسان. ما کی باشیم بخوایم ب شما حرفی بزنیم... تازه اگه حرفی بزنم کی دیگه بیاد خبر دست اول بهمون بده؟!!!😅😅نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملش و من دارم خیلی حرف میزنن تکه های جالبش معرفی و پخش البوم مسافره که شادمهر براشون میزاره دونه دونه و چند تیکه هم ویلون و گیتار میزنه
بله
هوس دعوا کردم یه چیزی بگو دعوا کنیم ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اولین و تنها مرید اخبار خرزوخان هستی ... (sm19)(sm120)