نه آخه من میخوام دهن چندتا را سرویس کنم واسه همین میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه آخه من میخوام دهن چندتا را سرویس کنم واسه همین میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر قطعیت نداره کاراش میبینی یهو کنسل میکنه اهنگو یهو که کسی انتظارشو نداره یه اهنگ پخش میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ترکیب شادمهر با هایده خیلی چیز طوفانی میشد اگه هایده زنده بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)
آها حالا فهمیدم ...(sm120) فن پیج و اینا ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ناقلا اخبار خرزوخان رو میبری اونجا پز میدی ...(sm2)
پروژه قطعاً تک آهنگ نیست ... وقتی میگن پروژه حتماً یه کار جدیده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته شایدم تور کنسرت شادمهر باشه با آهنگ های قدیمی مثل ابی ...(sm2)
با اخلاقی که از هایده سراغ داشتیم اگه الان زنده بود تو این شرایط آهنگی نمیخوند ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصور کن هایده و مهستی الان اهنگ میدادن رادیو جوان کامنت ها چی بود ...؟ این هنوز زندس ؟ تو هنوزم میخونی ؟ فسیل ... و اینجور کامنت ها ...
دیگه بخوای به حرف مردم توجه کنی هیچ کاری نباید بکنی (sm2)نقل قول:
مارکت موسیقی الان یعنی فالوور ... یعنی لایک ... یعنی کامنت ... هایده و مهستی هم بودن با این حجم کامنت منفی درباره سندوسال و نوع موسیقی که میخوندن از دور خارج شده بودن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی ملاک بازدید رادیو جوان میشه باید فاتحه خوند ... البته که سالهاست الفاتحه ...
آره😬😬 سر خبر پروژه خیلیا مسخرم کردند کاش درست دربیاد خبرت دهنشونو بگا.........منقل قول: