دل خوش سیری چند ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دل خوش سیری چند ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوالی ذهنمو درگیر کرده: جمله عصبی دقیقا چطور رخ میده؟! یعنی چیطور میشی که ایطور میشی؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما چه میدونی غم چیه غصه چیه زندگی چیه - زنگ بزن شاتل تو این چیزا هم دخالت نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نمیفهمی دیوث (sm2) همینجوری الکی یهویی نمیشه رفت تو فاز بزن بشکن که (sm120) سخته (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن بابا حوصله تو ندارم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تو میفهمی .. ازینکه بیای تمام روز بری تو فاز غم و غصه جیزی حل میشه ؟! یه وقتایی باید بیخیال شد ..
مشکل روانی پیدا کردی ..
هر دو خفه شین، دعوا نکنین (sm39) لطفا (sm10)(sm120)
واسه من که اینجوری بیشتر وقتا رخ میده که یه دفعه کنترلم رو از دست میدم فکم قفل میشه دست و پام میلرزه میوفتم زمین و تو همون حالت میمونم - البته اینو واسم تعریف کردن چون خودم نه قبلش رو یادم میاد نه تا چند ساعت بعدشنقل قول:
[QUOTE=Hadi;619320]زر نزن بابا حوصله تو ندارم ..
فقط تو میفهمی .. ازینکه بیای تمام روز بری تو فاز غم و غصه جیزی حل میشه ؟! یه وقتایی باید بیخیال شد ..
مشکل روانی پیدا کردی ..[/QUOTE]
اصلا به شما چه ربطی داره کسی با شما صحبت کرد
این حرفا به تو نیومده در شخصیت من نیست که با یه لپ گلی دهن به دهن شم
هر کی یه جور با مشکلات کنار میاد... همه شبیه هم نیستن که... بیخیال (sm70)نقل قول:
[QUOTE=MrCrow;619323]ببین من اولش با پوری حرف زدم تو اومدی نقل گرفتی ..نقل قول:
بعدشم لپ گلی معلومه اونیه که عین زن میره زیر ابرو برمیداره ..
ثانیا اگه جای من بودی فقط یکی از مشکلات منو داشتی دوست داشتی زمین دهن باز میکرد تو بری توش ..
پس دیگه نه زر بزن نه دیگه نقل بگیر ..