دستاتون ببریم سمت آسمون ...(sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
دستاتون ببریم سمت آسمون ...(sm176)
فردا این موقع من دارم شعرهای آلبوم حضرت استاد رضا یزدانی رو پست میکنم و شما هم با ناراحتی فراوان نظاره گر خواهید بود ...
فردا این موقع دیگه هیشکی هیچی نمیتونه بگه ، خورد زیر حجم نبوغ حضرت استاد ...
سه مرتبه بلند بگید :
یا استاد ، یا استاد ، یا استاد ...
دستت برسه به سینه های کریستی ، بلند بگو یا استاد ...
سامان امامی ( حامد همایون )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط فروشنده ها فرق داره (sm148)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خمینی ای امام خمینی ای امام خمینی ای امامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدارو شکر احتمال زیاد فردا نگهبانمنقل قول:
آخ ، آخ ، آخنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرباز باشی ، نگهبان باشی ، گُلِ سمی هم زده باشی ، آلبوم حضرت استاد هم پلی کنی ، به عرض کبریا تف خواهی کرد ... (sm50)
البوم زدانی رو میگیرم اپ میکنم البته بعد از نسخه ای که امیر می ذاره از بیپ تونز
همه از ترسشون آلبومشون رو زودتر از آلبوم حضرت استاد پخش کردن ، این یعنی کارِ حرفه ای ...
(sm2) عکس اوارتو میبینم یزدانی رو تصور میکنم با ایون پوز بند
چشماتو بازِ رفتن بزار ،
جهان نگهبانی ننه ... (sm50)
به صورت علی پهلوان بیشتر میاد ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث (sm2)نقل قول:
جانم ، جانم ، جانم ...
درد و بلاش بخوره تو سرِ سینجول ...
اون مانکن هارو خودتون با شخصیت های پ...ورن جایگزین کنید ...
(sm2)وسطی هم پیشکسوت حوزه است
تو هوای گرم بندر
توی بازار خرمشهر
دیدمت با ناشناسی...(sm25)
ا ماشالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جونوم ، جونوم ، جونوم
سکته نکنی امشب (sm120)
برو برو
اینجا چیکار میکنی
اگر در انتظار انتشار اثری از حضرت استاد رضا یزدانی فوت کنید ، شهید به حساب خواهید آمد و به علو درجات الهی چنگ خواهی رساند ....
نخست وزیر امام میلاد ...(ع)
- (sm2)
اینجا هم آدمو ول نمیکنی
چیلیم (sm120)نقل قول:
بر منکرش لعنت...نقل قول:
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حشیش ، گل ... (sm50)
چه شَوَد ... (sm81)
برو دم در خودتون بازی کن(sm120)
اینتر چرا نمیزنه (sm173)
تا فشار ندی نمیزنه (sm2)
(sm120)
اینتر امسال سهمیه بگیره احتمالا
(sm228)
ی کلمه هم از مادر عروس
شات آپ بیبی
omg