- (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm2)
میلاد جان ببخشید دارم کاپی میکنم...
تو چرا منقرض نمیشی
اختیار داری ، راحت باش ، لذت میبرم ...
کره خوریِ بعد از گُلی سَم .... (sm59)
فردا منتظر مقوا هستیم (sm2)
- (sm2)
- (sm70)
از الان گفته باشم هر گونه انتقادی از آلبوم با برخوردی شیشه نوشابه وار همراه خواهد بود
- (sm2)
(sm2)بیا بمالمت به خیارم بابا
تو خودت با مالونده شدن به خیارهای سیبیل کلفت های دور و برت اجازه تردد داری ... (sm2)
(sm2) تو هم که کلا مالیده میشی به خیار رضانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما با سینجول خوش باش ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهه حصاری چقد ذوب در موزنه(sm120)
ویارئال چرا نمیزنه (sm173)
پنالتی خراب کرده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف (sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زد مساوی می خواستی یا بردشو؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزد که مساویه ... برد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دیروز سر آرسنال و امروز یوونتوس نزدیک 250تومن برد رو از دست دادم(sm50)نقل قول:
چشم من پلی شد (sm81)
جفتشو میخواستم بزارم شک کردم به خیر گذشت (sm120) ارسنال دو تا خطا زد بردنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یووه هم که افت کرده ...
دیروز برد مساوی تاتنهام رو انتخاب کردم گفتم این ارسنال بزن نیس اما شده بود بارسلونا دیوث(sm81)نقل قول:
امروزم یوونتوس واقعا داغون بود گل اولو دیدی که دفاع نمی تونست ی توپ رو از محوصله جریمه بیرون کنه!
فکر کن آیندهوون رو داشته باشی دقیقه 93 گل بزنه بعد اونور یووه گند بزنه خیلیه(sm25)
یووه دفاع و هافبکش تعطیله جدیدا ... ارسنالو منم فکر نمیکردم اونجور بازی کنه ببره ... (sm120)نقل قول:
اره همیشه برعکس میشه (sm120) من از اینتر میترسیدم مساوی کنه برد اما اونور مساوی شد
اره نابوده یوووهنقل قول:
من اینترو داشتم(sm50)
کم تو قفس کردنتون؟
وفاتا تموم
پس از دوماه تراک دو پلی
تازه کینه هم دارم ازش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالروز هجرت پیامبر اکرم ( ص ) از مکه به مدینه بر آحاد مسلمین جهان علی الخصوص ساکنین مدینه النبی مبارک باد
(sm29)
its the last exit to brooklyn new york city oh is waiting
بروکلین 111 - گلدن استیت 118
استیپ 49 امتیاز 11 ریباند
# مدرن تاکینگ
# دیتر بوهلن
# last exit to broolyn
# استیپ کُری
# دبل دبل
# best record in the season
# شهیار قنبری
# جنگجویان گلدن استیت
# بِستر
# فواره
(sm118)
میلاد تبریک (sm120)
میخواستم نظر بدم در مورد آلبوم دیدم هنوز گوش ندادم که (sm2)
نمیدونید چقدر دارم سختی میکشم با سرعت دانلود زیر 10 کیلو بایت با اینترنت همراه اول دارم آلبوم رو میگیرم ...(sm81)
سگ تو روح مخابرات ...
اینجا هم مغازه ساعت 11 صبح میان 1 ظهر میرن ...
ای جان (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق در راه عشقش باید سختی بکشه ...(sm81)لامصب یه شعر بلد بودم در این زمینه یادم نمیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)