البته اینکه میگه آهنگای جدید شادمهر خوب نیست اظهر من الشمس ... واینکه شادمهر نیست کاملاً درست میگه ... ولی اونجا که میگه خیلی متاسفم در حدی نیست در مورد شادمهر اظهار تاسف کنه ... سطحش کار با همین دوزاری های داخلیه ...
نمایش نسخه قابل چاپ
البته اینکه میگه آهنگای جدید شادمهر خوب نیست اظهر من الشمس ... واینکه شادمهر نیست کاملاً درست میگه ... ولی اونجا که میگه خیلی متاسفم در حدی نیست در مورد شادمهر اظهار تاسف کنه ... سطحش کار با همین دوزاری های داخلیه ...
همه میدونن کارای جدید شادمهر خوب نیست
بعد یه عده میگن که نه شادمهر دوباره عالیه
این یه عده خودشون رو به خریت زدن ... اینا همونایی هستن که وقتی یه آهنگ گوش میدن خوششون نمیاد میگن بزار دوباره گوش بدم شایدم یه چیزی از توش دراومد ... اینقد گوش میدن که ملکه ذهنشون میشه و اونوقت میگن آها دیدی این آهنگ عالی بود ... یا اینکه میگن بزار یکم بگذره معلوم میشه آهنگ شادمهر چقد خوبه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا موافقم باهات احساننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ اگه خوب باشه دفعه اول جذبت میکنه
نه که از روش بگذره
اهنگی که بار اول جذبش بشی ده سال دیگه هم گوش کنی باز قشنگه
مثل اهنگهای هایده داریوش ابی
خبر سینجول طور ...
ضبط موزیک ویدئو ماورایی " دختر خاله " اثر جدید استاد شهرام آذر (سندی ) در محل لوکیشن موزیک ویدئو دور شدی شادمهر در استانبول ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه گفتم اگه بار اول از یه آهنگ خوشت اومد درسته ... بار های بعدی میشه تعصب ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگای قدیمی شادمهر هم همینجوره ... من همیشه گوشمیدم خسته هم نمیشم ...
داداش از خرزوخان خبری نشد؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم ببینیم خواجه چی کار کرده
خواجه و بابک جهانبخش تر زدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افکاری هم دور از انتظار بوده
من با اهنگهای این شخص هیچ موقع نتونستم ارتباط بگیرمنقل قول:
سبکامون بهم نمیخوره
از دختر خاله دختر عمو میخونه