(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
قسط عقب مونده دارم ، چهارشنبه 6 میلیون چک دارم - حاضرم بمیرم ولی اعتبار بازاری که با بدبختی واسه خودم ساختم خراب نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبی 280 - اونا نمیگفتن اینقدر رو مخش بودم که که مجبور میشدن بزارن برم - فرقی نداره به حالشون من برم یکی دیگه میاد در دکه همیشه واسه چایپدن مردم باز اونجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه دو میلیون نبود؟! (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والا... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 میلیون قسط مونده و 6 میلیون چکنقل قول:
من ابله رفتم مکبوک آوردم فقط میان قیمت میکنن و میرن آخه 5 میلیون زیاده واسه یه مک (sm178)
حرف خوبی زدی اون روز .. (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیر به توان 3 (sm25)نقل قول:
باو اینا خیلی خاصن خو... (sm120) کی 5 تومن میده واسه لپ لپ اونم مک آخه... جز یه عده محدود البته...نقل قول:
تو ایران کلا اپل و محصولاتش به درد لای جرز میخوره (sm59)