همين الان تفعل زدم به حضرت حافظ (sm50)
دلم اميد فراوان به وصل روي تو داشت
ولي اجل به ره عمر رهزن امل است (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
همين الان تفعل زدم به حضرت حافظ (sm50)
دلم اميد فراوان به وصل روي تو داشت
ولي اجل به ره عمر رهزن امل است (sm172)
خوابگاه بودم(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به چه رفيقايي (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما تو رفاقهم شانس نياورديم (sm120)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم خوابگاه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانشگاه ؟ ارتش ؟ سی پاه ؟ پناهندگان سیاسی؟(sm70)
(sm2)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
وقتی رفت حسابی حالم گرفته شد ، تا یه مدت اعصابم خیلی خورد بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مایه داره و رفیق آرمین هاشمی(sm120)
اق جدیدا وقتی فکر می کنم تخمام درد میگیره فکر کنم تخمام به جای مغزم فکر می کنن (sm2)
واریکوسل گرفتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دکتر ارولوژی مراجعه شود جهت عمل جراحی بدون بیهوشی(sm120)