(sm120) صبر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120) صبر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
😐😐نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا شادمهر بازا (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⏳⏳
اینم برای مسعود و مسعود ها ...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود جمعه ، بغض فروخفته مسعودها در بلاد کفر است ... اولین و آخرین مسعودِ خارجی ِ تعطیل ...
😅😅😅😅😅داداش خواهشاً ی خبری بگیر ببینیم چ خبره.... ی زمزمه هایی هست که شادمهر میخواد مینی آلبوم بده نکنه پروژه ک گفتی همین مینی آلبوم باشه؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر نداری ها ...(sm120)گفتم دیگه خرزوخان داره نفوذ میکنه تا ببینه چه خبره ... زمان میبره خیلی زیاد ... اولش هم گفتم چند ماه دیگه ... البته تقصیر خودم بود این خبرو زود گفتم ...نقل قول:
ممکنه هم مینی آلبوم باشه ... هر چیزی امکانش هست ...
آقا احسان پس تا خرزوخان خبرو گفت آب دستته بذار زمین بیا تو تاپیک خبر را بده..... حالا چ در مورد پروژه باشه چ در مورد آهنگ جدیدنقل قول:
بیا اینم مستند با رسم شکل ... به تاریخ ها دقت کن ...نقل قول:
اونموقع تاپیک خوابیده بود ... 14 مهر شروعش بود ... منم گفتم که چند ماه دیگه خبرش میاد ...