خفه شو دیگه من الان چک کردم میگم با بیپ فرقی نداره یکیه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
خفه شو دیگه من الان چک کردم میگم با بیپ فرقی نداره یکیه ..
تو هم که چپو راست فش میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلیک لاشی سگ خودش معلوم نی کدوم گوریه همه رو انداخته به ژون هم لاشی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو حرفای مسخره میزنی ویوشم تست گرفتم همون گوهه ..
پرسپولیس زدم دقه 85 دیدم خاک بر سرشون ..
هر جور دوست داری فکر کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کپی کردن دلیل بر درست بودن چیزی نیست
توی لحن صحبت کردنتم تجدید نظر کن
رئالم که ریده ..
خسته شدم .. (sm50)
میثم تو کیعییی من تو رو نمیشناسم ..
خا..
الی عزیزم لینکتو گرفتی کم حرف شدی .. (sm19)
الی دیوسکم کم حرف شدی .. (sm3)
اینی که خودش از جا دیگه میزنه که خیلی وقته میدونم ..
(sm27)
من نگفتم تو دستکاری کردی ولی اول صبح اول بیپ تونز زده رو سایت خودش قبل از تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی موقعی که تو البوم رو نداشتی رفتی از روی بیپ تونز زدی
من از اول گردن هیچ کس ننداختم این مشکلو
ولی وقتی البوم رو اول بیپ تونز زده دو حالت بیشتر وجود نداره
یا تو اشتباه کردی یا بیپ تونز
شایدم تنظیم برنامت بهم ریخته داری اشتباه ریپ میزنی
به هر حال اول بیپ تونز زده تو رفتی از روش کپی کردی اگر بگیم نسخه بیپ تونز ایراد داشته منطقی نیست
چون قبل از اینکه نسخه میثمو بذاری من رفتم نسخه بیپ تونز رو گرفتم دیدم درسته
قضاوتی نمیکنم به هر حال که کی مقصره
تو خودت از اول با این بیپ تونز سر جنگ داشتی فقط صرفا اینکه بتونی زودتر از جاهای دیگه البومو بزنی رو موزیک باران
و گرنه همین الانشم اگه می خوای کیفیت خوب بدی دست ملت چرا میری نسخه اونارو اول میزنی رو سایتت اگه کار بیپتونز ایراد داره چرا باز میری کپی میکنی از سایتشون ؟ خب صبر کن همون نسخه خودتو بذار رو سایت !! اگر واقعا به فکر ارشیو موسیقی ایران و این ملتی !!
اگه حرفم منطقی نبود بگو چرت میگی !!
به هر بحث فایده نداره منم طلب کار کسی نیستم فقط خواستم ایراد کارو به گوشت برسونم
مطمئنا از مدیرای بیپ تونز اینجا هم هستن اینارو می بینن خودشونو جمع میکنن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من منتظر میمونم آلبوم یزدانی بیاد آیتونز استرالیا بعد بخرم عینهو آلبوم گروه سرود (sm2)
- (sm2)
آب تو هاون کوبیدنِ
بله منطقی نیست چون اول امیر رفته نسخه اونارو کپی کرده !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شما بگو نسخه امیر مشکل داشته یا نسخه بیپ تونز ؟
اگر مشکل از طرف امیر نبوده پس چرا نسخه اونا درسته ؟
به هر حال این دو جماعت دارن از روی هم اسکی میرن
دست هر دوشون الودس
صرفا امیر میتونه اون نسخه ای که صبح گرفته رو بذاره خودتون مقایسه کنید
البته اگه تا الان پاک نشده باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)چه شد یهو خلوت شد
(sm50)
چرا لینک های دانلود فیلتره؟
(sm50) نبینم کسی شاخ بازی در بیاره
منم منتظرم که آلبوم رو از آیتونز استرالیا بخری ، سلفی بگیرم باهاش ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یه مقوا که رضا ول داده این همه دردسر ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئیس شورای شهرمون اومده دم سوپرمارکت محله ایستاده هرکی هر مشکلی داره بیاد بهش بگه. هیچ کس هم گویا سوالی نداره، تنهایی داره با موبایلش ور میره. شهردار هم چند روز پیش اومده بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گویا هر چندوقت یک بار این کار رو انجاممیدن.
#سیدنی
#Ali Pahlavan
برگفته از حساب توییتری علی پهلوان ...
لاکپشت ها هم خودارضایی می کنند ...
خرس هم تخم گذار تشریف داره ...
این شعر دام دگر رو من اول پیدا کردم قبل از اومدن امیر بی گزند گذاشتم اینجا ! حضرت استاد باید حق منو بپردازه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنج امتیاز مثبت به علت این کشف ، میریم سراغ جدول ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کماکان رکورد آیتونز دست کشور استرالیا و آلبوم گروه سروده (sm2)نقل قول:
کمر گینس رو هم شکست ، این رکوردشنی تاریخی ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سونی موزیک (sm120)
نیستی بگی امشب نود داره ... (sm50)
(sm50)
(sm2)مشکل ما همین بلندی صداست (sm2)همه کارشناس شدن (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 صفحه بحث کیفیت آهنگ (sm120) من هنوزم درک نمیکنم جان خودم (sm120) حالا یکم ولوم میدی حله دیگه (sm2) چیه اینهمه جعلول بحث که نمیدونم کیفیتش چجوریه (sm120) حوصله دارین (sm120) انقدر نگران سلامت گوش ها و شنوایی نباشین (sm120)
آخرش نخاع مخاع پارویی مارویی ستون فقرات مقرات و کلاً نیم تنه رو میکنه (sm2)لگنش ترک بر میداره (sm2)