یعنی غیر از ما سه چهار نفر هیچکس دیگه نمونده؟! پس بقیه کجاند؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی غیر از ما سه چهار نفر هیچکس دیگه نمونده؟! پس بقیه کجاند؟!
بعد مدتها سلام به دوستان.خوشحالم دوباره پیداتون کردم.
بی مقدمه بپرسم سر آهنگ حق بده و پیش تو سایت بالا نمیومد و ما نتونستم نظر بچه هارو راجب آهنگ بدونیم خواستم کسایی که هنوز تو این تاپیک هستن نظرشون رو راجب این دو تا آهنگ بگن.
سلام داداش منم خوشحال شدم اینجا میبینمت امیدوارم بقیه بچه ها هم کم کم پیداشون بشهراجع ب آهنگایی ک گفتی از نظر من(نظر شخصی) آهنگ حق بده زیاد جالب نبود و ب صدای شادمهر نمیومد و کاملا مشخص بود از اون ترانه هایی بود ک شادمهر واسه مهستی ساخته بوده چون حس و تم آهنگ بیشتر ب صدای مهستی میخورد.احتمالا شادمهر چون دید تماشا خوب گل کرد اومد اینو هم داد بیرون ولی از نظر من کار جالبی نبود و کلا وکال شادمهر خیلی بد بود تو این آهنک. ولی پیش تو از نظر وکال خیلی بهتر بود و بیشتر ب صدای شادمهر میومد و از نظر من بهتر از حق بده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا احسان نه خبری از خرزوخان هست نه شادمهر. شادمهر حتی دیگه استوری هم نمیذاره
ارامش قبل طوفاننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر زمانی که میخواد کار جدید بده یهو غیب میشه
یه دو سه ماه دیگه هم صبر کن حتماً خبرش میاد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته هر چی جلوتر میره خودمم دارم شک میکنم این خبر خرزوخان پوچه ...(sm2)
احسنت ... ولی آهنگه ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین تو پتانسیل نماینده ویژه شدن خرزوخان رو داری ... اگه آماده ای بگم لقب جدید برات بزنن : نماینده اعظم خرزوخان در اخبارالدوله ...(sm120)
زمان پخش آهنگ جدید نمیدونی؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با افتخار قبول میکنم این عنوان رونقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم دی ماه بیادنقل قول: