(sm2)(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس همین 2 دقه پیش از من نقل گرفتیو ..
روز خوش (sm176)
بهنوش بختیاری: به ریحانه پارسا گفتم مثل بعضی خانم های بازیگر درگیر رابطه های غیرکاری در سینما نشود/به سمانه پاکدل و هادی کاظمی گفتم شما کی با هم تیک زدید که من متوجه نشدم؟!
(sm2)
فوکی کویی بیا بوگو نظرتو از آلبوم بیبینیم شی شی شده ..
(sm111)نقل قول:
دیور میگف الی داره با ممر دعوا میکنه اومدم خوندم ممر اولش میگف فلانه بعد رف ژولو تر دیدم قفل کرده رو آلبوم .. :l
(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی آخرش دکلمه می کرد نگاه من به سرانجام است آقای صفا چرا می خند؟ (sm120)
جاهلان فهمیده (sm50)