چی شده؟ به کدوم یک از عقایدت توهین شد با این جک؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی شده؟ به کدوم یک از عقایدت توهین شد با این جک؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز اون پست که هیچ ربطی به عقاید نداشت ...نقل قول:
ولی تو که انقدر معتقدی چرا بد دهنی میکنی؟
اون چه اعتقادیه که تو داری و اینقدر راحت به آدم دیگری بی حرمتی میکنی؟
خجالت نکشیدی از اعتقادی که سنگشو به سینه میزنی؟
عزیز به رسم انسانیت به کسی توهین نکن ، اگرم چیزی ناراحت میکرد بهتر بود با روی خوش برطرفش میکردی ...
هر کسی فکر میکنه اون چیزی که خودش معتقده فقط درسته و بقیه اشتباه میکنن ، عزیز اشتباه نکن ...
چه خوب میشه سرِ اعتقاد سر آدمی رو نبریم ...
احتمالا منظورش به امضای دوستمون بوده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آقایی نشست تو تاکسی گفت این شاهین نجفی مرتد و اون زنیکه (گلشیفته فراهانی) با لخت شدنشون چطوری آبرومون رو تو دنیا بردن؟
به شعور همه توهین کردن فلان فلان شدها...
راننده برگشت نگاش کرد و گفت:
"مردحسابی سی سالِ مادر و خواهرت رو آوردن جلو چشمت، به شعورت توهین نشده، آبروت نرفته؟
طرف دوست داشته لخت شده. دست تو جیبت کرده مگه؟
تو مملکت اختلاس میشه رقمش تو ماشین حساب جا نمی شه، هیشکی به شعورش توهین نمی شه؟
زن و بچه مردم رو تو خیابون میگیرن اسید میپاشند و چاقو میزنند به شعورت بر نمیخوره؟
مردم دارن تو فقر فلاکت و بدبختی دستو پا میزنن...تو به شعورن بر نمیخوره؟
هر روز میری مغازه خرید، از ماست و شیر و تخم مرغ قیمتش با دیروز فرق کرده، به شعورت بر نمیخوره؟ اصلا تو شعورداری ?!
دختره اومد بانک گفت ماشینما فروختم پولشا دو قسمت کنید برام دوتا حساب سپرده باز کنید
کارمند بانک گفت خب یه حساب کافیه دیگه بریزم به یه حساب 15 درصد سود بگیرید
دختره گفت: نه دیگه میخام دوتا حساب باز کنم دوتا 15 درصد یعنی 30 درصد سود بگیرم!!!!
کارمند بانک از بس خندید مرد
مامور بانک هم اسلحش را گذاشته تودهنش داره خودشا میکشه
منم دارم کف سالن هلی کوپتری میزنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره اومد بانک گفت ماشینما فروختم پولشا دو قسمت کنید برام دوتا حساب سپرده باز کنید
دختره گفت: نه دیگه میخام دوتا حساب باز کنم دوتا 15 درصد یعنی 30 درصد سود بگیرم!!!!
الان دیگه زنها در همه ورزشها مثل فوتبال، همه علوم بویژه انرژی اتمی
و حتی در کار و تجارت موفق هستند،…
خدا وکیلی اینطوری که دارن پیشرفت میکنن
امید این میره یه روزی بیاد که ” پارک دوبل” رو هم یاد بگیرن!!!
داش یه نگاه به باقی پستام بندازی بد نیستا ، همین اول همین صفحه همین جکو گزاشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط samyar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارمند بانک از بس خندید مرد
مامور بانک هم اسلحش را گذاشته تودهنش داره خودشا میکشه
منم دارم کف سالن هلی کوپتری میزنم
ناموسن میذارید خوشکلاشو بذاریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه آخه(sm21)(sm21)
ﻣﺮﺩﻡ ﺟﻨﻮﺏ ﺷﺮﻕ ﺁﺳﻴﺎ
ﺟﻬﺖ ﺳﻼﻣﺘﻰ ﺗﺨﻢ ﻣﺎﺭ ﻣﻴﺨﻮﺭﻧﺪ
ﺷﻤﺎ ﭼﻄﻮﺭ؟
ﺁﯾﺎ ﺑﺮﺍﻯ ﺳﻼﻣﺘﻴﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺎﺭﻭ ﻣﻴﺨﻮﺭﻯ !! ؟
.
.
.
ﻣﺪﻳﻮﻧﻲ ﻓﻜﺮ ﺑﺪ ﻛﻨﻲ !
ما با هم دوستیم مگه نه؟
ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻲ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺯﯾﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺣﺪ ﻭ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻣﺜﻼ:
ﺍﺯ ﭘﻮﻝ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺑﻪ ﻣﺎ ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻭ ﺧﺮﺳﻨﺪ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﻢ !
ﻭﺍﺭﺩ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﻢ ﻭ ﺟﺎ ﮔﯿﺮﻣﺎﻥ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﮐﻪ ﺑﻨﺸﯿﻨﯿﻢ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ
ﻣﯽ ﺷﻮﯾﻢ !
ﺩﺭ ﺻﻒ ﺷﻠﻮﻍ ﻧﺎﻧﻮﺍﯾﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﻭ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﻧﺎﻥ ﮔﯿﺮﻣﺎﻥ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ،
ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﻢ !
ﺑﻪ فیل ترشکن ﺟﺪﯾﺪﯼ ﺩﺳﺖ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻣﯽ
ﺷﻮﯾﻢ ... ... !...
ﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎﯾﻤﺎﻥ ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻪ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ ﻭ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯿﻢ ﺳﻘﻮﻁ ﻧﮑﺮﺩﻩ
ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﻢ !
ﮐﺎﺭﺕ ﺷﺎﺭﮊ 2000 ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ ﺭﻭ ﻭﻗﺘﯽ 2000 ﺗﻮﻣﺎﻥ ﻣﯿﺨﺮﯾﻢ ﻗﻨﺪ ﺗﻮ
ﺩﻟﻤﻮﻥ ﺁﺏ ﻣﯿﺸﻪ !
ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﯼ ﻣﺎ ﭼﻘﺪﺭ ﺍﻧﮕﯿﺰﻩ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺍﯾﻦ
ﺷﺎﺩﯾﺎﺭﻭ ﺍﺯ ﻣﺎ ﻧﮕﯿﺮ
حسود ، (sm70) / الکی اختلات نموده بازار گرمی می خواد را بندازه (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکلیف خودتون را با من روشنی کنید ، من را با سَبیل می خواید یا بدون سبَیل ؟ تا من همنطوری بشم ؟ (sm98)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو باو تو هم هر جا شده باید یه خودی نشون بدی ! سکوت هم چیز خوبیه ها (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقول صابر فک کنم منظورش امضا باشه نه خود پست یعنی این:نقل قول:
مارح وتیا رب زجهد جس
همون بهترین کار سکوته. (sm98)
آخرین سنگر سکوته (sm50)
چی شده؟ احسان پیام داده تاپیک شادی رو ببندی؟یا من بد برداشت کردم؟ (sm25)نقل قول:
برو بد بخت ، فکر کردی یه دست چون مدیری یه کاریه مملک هستی ، به جو.ن خود هیچی نیست ی ( با دوتا پیک بمال که برات اونم فکر کنم خودت با یوزر های دیگه وراد شدی و زدی تا به خوت تمجدی کنی ؟ تا افتخار کنن بهتنقل قول:
بد بخت بی نوا ، تو تا تاپیک بمالان برات زدن فکر کی هستی ، هیچی نیستی (sm25)
روز های اول بود ، فکر می کردم نباید از این جور مطالب جن سی بزاری اینحجا ، گفتنم بسه بشه تا سایت مشکلی پیش نیادنقل قول:
اما بعد دیدم مشلی نسیت و با گذداشتن کاراکتر هایی میشه جلوگیری کرد از ایجا د مشکل برای سایت نظرم عوض شد
بعدش هم منظور م اون روز های اول مدیر نبود ، رنگ کاربری چیزی بود با سایرن متفاوت باشم ، بعد که خود انجمن زدم دیدم کلا نمیشه /
مدیر شدن هم یادت رفته براش پول می خواستی ؟ : من 200 هزار تومن می گیرم مدیریت می کنم .. زرشگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان ؛ امیر آقا لطفا احترامها رو نگه دارین ...
توی نت هم دلخوری آخه ؛ بابا سنی ازتون گذشته بچه هستین مگه ...
درست نیست دوستان ، اگه با هم دوست نیستین با هم دشمنی نکنین ، لطفا (sm10)
با هم دوست باشید (sm176)
فکر کرده کیه آخه ؟ این بابا کلا دوست داره ازش تعریف بشه و همه ازش به به و جه جه کنن ، من واقعیت را میگم بهش بر می خرونه و سریع پست ها را پاک می کنه بقیه واقعیت را ندونن !نقل قول:
خوش به سعادتت(sm70)نقل قول:
الکی بلغور نکن ! من اصلا ادمین را نمی شنانم و باهاش کار ندارم و فقط یکبار گفتنم منا به از حالت کاربر عادی خارج کن ، نمی دونستم ، فقثط باید یکی را بمالی ، و من هم این کار را نمی کنم .. خوب می دونی من اخلاقم چه طوری ، به امثال تو باج نمی دهم هیچ ، حلوتون هم می ایستم ، ختی به قیمت اخراجم باشه!نقل قول:
الان منتظر اخراج هستم ، مثل مرد - اما نمی تونی با قدرت نداشته ات من را قانع به عوض شدن نظرم بشی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتیم دادا ؛ ما که اومده بودیم تو این تاپیک همون روز اول اجازه گرفته بودیم واسه گذاشتن این سبک جک ، میمردی میگفتی نه عاقا نزار؟نقل قول:
از چشم اصن افتادی (sm142)
عیب نره اینم گذشت ...
لازم نسیت به خودت بی احترامی کنی ! فقط یکم آدم منطقی باش ، و حیطه خودت را حفقط کن @نقل قول:
حالا من یه چیزی میگم تو ادامه بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چَمِدون - ... (sm70)
گفتم نمی دونستم !با گذاشتن این کارکتر ها فاصله و / × و . مشکلی نیست ! بحث من کسی نبود ه / بد برداشت نکننقل قول:
صابر تو هم داری طرفداری این مدیر زپرتی را میگیری ؟ باشه (sm178)
اولش مدیر زورگویی بود ... بعد ها تبدیل شده به حسود و الان هم بعلاوه آنها تبدیل شده به یه دو بهم زن بین دونفر آدم / لطفا گم شود دیگه رو اعصابم نرو... / اینجا بحث ما رفیف جونی بودم اما تو مدیر زپرتی سریع با گنده گویی هات میرینی به رابطه ها و ایحاد نفاق و حسادت اونم چجیزی نیست جحوز حسودی
که بچه هخا بیا از این تاپیک بیرون و برین تو بقیه تاپیک ها !@
امیر ریدی واقعا
صابر بد برداشت نکن
ببند او ن دهنت را دیگه ، بسه دیگهنقل قول:
اقایون خواهش میکنم کنترل کنید خودتونو(sm10)
(sm98)
خلاصه اگه مسئله ای داشتی با همین تاپیک باید به کسایی که دارن فعالیت میکنن میگفتی نه جای دیگه ...نقل قول:
من کلا آدمی هستم که به نظر جمع احترام میزارم ...
طرفداری کسی رو نمیکنم دادا ، اصلا نمیخوام بحث کنین ، ولی الان حق با آقا امیر هستش ، ایشون مدیر هستن و باید به تاپیکا سر بزنن ؛ وقتی یه کاربر میاد خیلی راحت به یکی دیگه توهین میکنه باید مدیر بیاد با اون کاربر برخورد کنه ، من خودم قبلا مدیر انجمن بودم و از این چیزها زیاد دیدم ، باید با کاربری که بی احترامی میکنه برخورد بشه ...
بهتره بحث رو تموم کنین ، منم ناراحت نشدم دادا مهم نیست
نقل قول:
امیر آقا بهتره بحثش تموم شه ؛ مرسی از شما (sm10)