احسنت سربازی که اضافه نخوره سرباز نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
احسنت سربازی که اضافه نخوره سرباز نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره من سر به زیر بودم. با کسی کار نداشتم. شر نبودم.هیچ کس را هم اذیت نکردم تا اخر پایان خدمتنقل قول:
البته 3 ماهش مال دفترچه بودا شانس بدم مال چند نفرو نامه زدن بخشیدن (sm3)
من سگ حارم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
حالا خوبه سربازی رفتی منو بگو معاف شدم (sm50)
باور کن .وقتی قدیمی شدم . به من گفتن تو دیگه کی هستی چرا از جدیدا کار نمیکشی . مگر باتو پدر خدمتی هات با تو بد رفتار نکردن.نقل قول:
به حرف هیچ کس گوش ندادم فقط گفتم این بنده خدا ها هم انسان هستند مثل من و تو . اونها بویی از انسانیت نبرده بودن. فقط قدرت میخواستن.
وقتی من رفتم اون جدیدا گریه میکردن که چقدر ادم خوبی بود. این ارزش داره یا اینکه پشت سرت فحش بخوری.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش بحالت. اصلا خدمت خوب نیست.(sm2)
خیلی هم خوبه بری سربازی مرد میشی مرد قدر زندگی بیشتر میدونی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا من خودم خدمت رفتم. میگن خدمت میری مرد میشی . همش دروغ . هیچکس با خدمت رفتن ادم نشده . به نظرم همون ادمه هیچ تغییری نکردهنقل قول:
(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]