نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز از اوتارم خوشت نیومد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز از اوتارم خوشت نیومد (sm2)
حتما برین جلو خدا هم پشت توننقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نریم جلو هم خود به خود ... خودش جلو میرهنقل قول:
هادی حالا خدمت اموزشی - یگان کجا بودی ؟
(sm74)(sm74)(sm74)
آموزشی کرمانشاه بودم . هوانیروز .نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدم چند ماه منطقه سرپل بودم . اتقالی گرفتم آمدم پادگان
هی دنیای بد (sm74)
واقعا ؟ الان مال تو زده انلاین . پیام دادم یه تیک میزنه . از کجا باید بفهمم که فیلتره (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شلتر شکن سایفون رو راه اندازی کنید عالی کار میکنه
مال من نی . سایفون وصله (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]