عزیزم برای تاپیک میخوام
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم برای تاپیک میخوام
قسمت دوم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون خراب شده چیزی نخر
(sm19)اشترم تولدت کیه اینو برات بخرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی توی شیائومی سهامی چیزی داری؟
(sm120)نه فنشم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جا تخفیف دارن بعضیا از همین امروز شروع کردن بعضیا همون فرداست تو چی میخواینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تخفیف مخفیفا هم که میذارن یه مشت اشغاله جنس درست حسابی که تخفیف نمیزنن خرید کنیم
(sm81)سوییشرت و کفش میخوام پول ندارم دیجی استایل
رفیقم شارژر میخواست بش گفتم بیا از همین سایت بگیر گفت نه پول پست نمیدم معلوم نیس چی هس رفتیم خیابونا رو زیر و رو کردیم یه شارزر نتونست بخره همش بنجل تو سایتا پدر مادر دارن شناسنامه دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)میخوای چغک بزنی
یاعلی میخوای تیر تو کــون کی بزنی(sm2)
نه من شارژر و اینا منظورم نیست.چیزای گرونترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا دیجی قبلا یه سیستم بوز داشت گذاشته بود 15 میلیون.که البته 15 تومن نبود قیمت اصلش ولی به هرحال.مثلا همچین چیزیو یهو یه 3 تومن تخفیف بذاره روش ادم بخره صفا کنه(sm2)(sm2)
این فیلم امریکن مید رو دیدم خوب بود نسبت به اینکه براساس واقعیت بود ولی خب یادم نمیاد تو این چندسال اخیر تام کروز فیلمی اینقدر حوصله سر بر بازی کرده باشه
امشب امریکن اساسین رو میبینم اون یکی فکر کنم خیلی سرگرم کننده باشه
(sm2)جمعه می خوان ته انبارشونو خالی کنن بدن به ملت
(sm50) گوجه کیلیویی ۵
(sm2)۳۰ درصد افزایش قیمت نان
سلام شب جمعه تون رویایی دوستان
این نقطه رو پیشونیت چرا بزرگ میشه هر دفعهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد سیگار کشیدی چشات ضعیفه داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چیزی نمیبینم
نه اون چال چونه س رو پیشونیشم داره ...به هر حال زیباس
مرسی داداش چشات زیبا میبینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی دوست یگانایی مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به خوشحالم دوستایی مثه شماها دارم
با دشمنام تو سایت هم دیگه کار ندارم.
بازم ممنون اکبر با ر بزرگ
قربونت موسن با سین دلار... همشهری امیر (sm10)
شرمنده نکن داداش.مطمینم مثل ر اخر اسمت و معنی اسمت ادم بزرگی هستی.
گلی گل
(sm74)(sm127)(sm10)
چنگیزیِ ؟! ابرویت
خوش رقصیِ گیسویت
از این همه جادویَت
جز عشق نمی خواهم
وقتی که تو خوشبختی
کم می شود این سختی
با این همه بدبختی
جز عشق نمی خواهم
(sm50)
زمستون از آلبوم جدید علیرضا قمیشی پسندیده شد.
(sm2)نقل قول:
باز پک میزنم به سیگارم
مستند میلان (sm209)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)(sm176)
مقصد من رفتن است ،
با نرسیدن خوشم
هر که به مقصد خوش است ،
مانده ی بن بست هاست
خون رگِ جاده ام ،
تا نرسیدن خوشم
نبض مدام قدم ،
خاصیت هست هاست ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر اینو دریاب ...
دیشب داداشتو دیدم پوگبا (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
ولی روبرتسون خیلی بهتر از مورنو هستش
بونوچی (sm77)(sm25)
دیجیکالا و بامیلو دان شدن (sm2)
کونقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]