(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)مال من که کار میکنه همین الانم یکی بهم پیام داد گفت ف.یلتره
شاید باورتون نشه من هنوز شیلتر شکن هم راه اندازی نکردم ولی وصلم (sm59)
(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من می ترسن (sm50)
باور کن ممدحسین الان چندتا از دوستانم اینکار رو کردن و بدون مشکل وصل هستن
والا برای من کار نمیکنه حتی با شیلترشکن (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من فک میکنم هنوز کامل همه شهر ها نرسیده . چند دقیقه دیگه احتمالا مال ما هم قطع میشهنقل قول:
عجب بدبختیه
دهنشان سرویس (sm178)نقل قول:
خوراکه ماشینه و تنهایی این
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]