این خبر تضمین شده س و صحت این خبر تایید شده و جای هیچگونه تردید و تشکیک و تکذیب نداره ...
نمایش نسخه قابل چاپ
این خبر تضمین شده س و صحت این خبر تایید شده و جای هیچگونه تردید و تشکیک و تکذیب نداره ...
در صورت هر گونه تکذیب رسمی این این خبر وارد بیان فاز جزئیات این همکاری خواهیم شد ...
چرا کنسل شده؟!!!!! اسم خواننده چی بوده؟! میشه ی کم بیشتر توضیح بدی احسان جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستانش مفصله ... فقط اینو میتونم بگم که کنسلی از طرف شادمهر بوده ... قضیه مربوط به امسال هم نیست ... از حدود 2 سال پیش تا الان خبرهایی بود که امسال جدی شد و تا جاهای خوبی هم پیش رفته بوده که خود شادمهر زیر بار نمیره ... فعلاً تا همین حد میدونم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دو سال پیش تو همین تاپیک یه اشاره ریز به همین موضوع ترکیه داشتم ...
علت اینکه شادمهر زیر بار نمیره چیه؟! میشه اسم خواننده تُرک را بگی و اینکه قبلاً گفتی کنسرت نوروزی شادمهر مقدمه پروژه هست قرار بود چ اتفاقی تو اون کنسرت بیفته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم خواننده رو نمیدونم ولی میگن شادمهر یه سری مسائل قبول نکرده همکاری بهم خورده ... بیشتر از این نمیدونم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت لس آنجلس رو گفتم که قرار بود تو اون کنسرت اعلام بشه سورپرایز گونه و مثل بمب صدا کنه ...
حیف واقعا حیف شد... خیلی خوب میشد اگه این همکاری اوکی میشد.... حالا چقدر من ضایع میشم تو اون گروه کلی پروژه پروژه کردم آخرش هیچی....نقل قول:
آقا احسان بخدا شرمنده این همه مزاحمت میشم. اگه برات مقدوره میتونی ازش بپرسی آهنگ جدید شادمهر کی میاد. اگه میتونی اگه هم که امکان ندارد که هیچ
آره خیلی خوب میشد ... حداقل باعث میشد فضا عوض بشه ... ولی خب به هر حال خواننده های ترکیه ای نسبت به ما نگاه از بالا دارن و خودشونو برتر میدونن ...تحملشون سخته ...نقل قول:
من شرمنده ام ...(sm25) نباید این خبر رو میگفتم تا زمانی که اوکی نشده ...
دشمنت شرمنده آقا مسعود این حرفا چیه ...(sm127)نقل قول:
بهش گفتم ... چشم بازم میگم ببینه میتونه از یه کانال دیگه خبر بگیره ...
احتمالا واسه همین نگاه از بالا شادمهر هم منصرف شده.... دمت گرم آقا احسان بازم شرمنده همش مزاحمت میشم واسه خبرای دست اول. اگه این خبر آهنگ را هم بتونی بگیری دیگه قول میدم مزاحمت نشم😂😂نقل قول: