خدایی تنها کسی که من حرفشو باور داشتم تو این پیج کسی بود با اکانتbig bigکه دو سه بار از ی هفته قبل آدرس دقیق پخش آهنگ و حتی اسم آهنگساز کار و آورد که همگی درست بودن
نمایش نسخه قابل چاپ
خدایی تنها کسی که من حرفشو باور داشتم تو این پیج کسی بود با اکانتbig bigکه دو سه بار از ی هفته قبل آدرس دقیق پخش آهنگ و حتی اسم آهنگساز کار و آورد که همگی درست بودن
باور کن اون خود ایمین بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم اهنگ جدید خوب بشه
این ژینا هم ول کن نیست همه جا داره مصاحبه میکنه که نن قربانی عشق شدم این داستانا
خرزوخان میگه دیگه خبر اعلام نمیکنه ...(sm74) خلاص ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر اَختُصاصی ... (حاصل نفوذ به عمق استراتژیک اندرونی خـــــانــــــــــه ی بــــــزرگ ...)
موزیک ویدئو ( تصاویر کنسرت ) شادمهر >> بزودی ...
آهنگ جُدید هم بزودی ...
اینکه کدوم اول پخش بشه با شخص بهداد خان هستش ...
ولی من میگم اول موزیک ویدئو پخش میشه ...(sm59)
رادیون جوات در ماه فوریه ...
6ماهه دارند میگند آهنگ جدید به زودی... خب مشخصه تا آخر سال 2ماه دیگه بیشتر نمونده بالاخره پخش میشه ولی کِی پخش میشه اون مهمه.... شادمهر هم دهن مارا سرویس کرد با این ویدیو کنسرتاش😂😂😐نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله که خوب باشه و این دفعه از این میلاد هاشمی بکشه بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم ...؟! نیشان من بده ...(sm120) اتفاقاً اول ویدئو کنسرت پخش میشه همین روزا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چند روز پیش گفتم آهنگ جدید ماه فوریه میاد قطعیه ... یعنی اواخر بهمن یا اوایل اسفند ...