نام معصومه دده بالا نه سکینه دده بالا
نمایش نسخه قابل چاپ
نام معصومه دده بالا نه سکینه دده بالا
سلام
آهنگ سوغاتی هایده رو میخواستم. اونی که آروم می خونه و انگار تو یه مجاس هستش
ممنون
(sm127)(sm127)
تاپیک زیر خاکیه ها(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ijgara [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استارتر بیا لینک بذار
سلام
تاپیک بسیار زیبایی ممنون به خاطر ترانه های کمیابی که گذاشتید. اگه لطف کنید آخرین کنسرت مرحوم هایده رو mp3 با کیفیت خوب بزارید ممنون میشم تاپیک و گشتم نبود یا اینکه من ندیدم لطف راهنمایی کنید (sm127)(sm127)
فول ویدیو هایده هر کدومو خواستید بگید آپ کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش فکر نکنم فول باشه چون من فقط 47 تا از شوهای رنگارنگشو دارم که ماله قبل انقلابهنقل قول:
نوشته اصلی توسط .MORTEZA. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بعد از انقلابش به کنار
بخدا تکی
شبا همش به میخونه میرم من
سلام مرتضی جان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط .MORTEZA. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش لطف میکنی ویدیوهای سال سال و بزن تار و ساقی رو آپ کنی؟
چقدر خلوت شده
دانلود البوم بلبلی که خامو شد با کیفیت 320
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]