زهرا عاملی یه عکس با بهنوش بختیاری گرفته، من الان سه روز متوالیه تو حمومم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
زهرا عاملی یه عکس با بهنوش بختیاری گرفته، من الان سه روز متوالیه تو حمومم (sm2)
اصلا ربطی به اون نداشت ، واقعا اسم بهتر پیدا نمیشد وگرنه عوض میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان من نگاه كن اين عكس رونقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار بابك صحرايي دست كرده ... الله اكبر (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسنم که منتظر فوتبالی چیزی باشه بیاد پست بذاره (sm2)
الی راس میگه آلبوم افتتاحیه جام جهانی منتشر میشه (sm2)
از چپ بالا ، دومیه چقد شبیه محسنه (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک میرزایی بی شرف دیوث(sm3)
حتی تو بازی فولاد دس از عقده گشایی ضد رئال ورنداشت
دیوث تر از خودش خودشه(sm3)
کیونی نمیدونه رائول چندتا گل زده بعد ادعاش میشه میگه 222 گل زده(sm14)
میگه چرا پیراهن رائولو دادن به رونالدو(sm30)
دقیقا بعد از انتشار کتاب یهو اسم رو گفت عوض میکنم پستش گویای همه چی بود دیگه چه لحنی داشت ، اگه میخواست عوض کنه یوسف بد بود ؟ وصیت نامه بد بود ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از مصاحبه حسین گفت اسمی بهتر پیدا نمی کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm6)