حسام (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ساعت 1 تا حالا (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسام (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ساعت 1 تا حالا (sm59)
به نظرت تا صبح تمومه؟ (sm51)
(sm27)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 0 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)
dredd فیلم خوبیه... نه فوق العاده ، اما خوب یا شاید خیلی خوب... دیدن نسخه خر کیفیتش توصیه میشه (sm59).... ولی حتی نسخه خر کیفیتش هم 5 بار دیدن نداره (sm59)
1080 دانلود کردم...(sm10) کلا بجز اون رایزز 42 گیگی هیچ موقع خر کیفیت دانلود نکردم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاهی یکی به یه فیلمی علاقه داره... منم دارک نایت رو 4 5باری دیدم... خدا بیامرزه هث لجر رو (sm25)
این فیلم هم یه ورژن از کمیک قاضی درد هستش اما داستانش به کلی با اون فرق میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرنویس هماهنگ فیلم L.A. Confidential
البته لینکایی که میزارم فی/ل\تره (sm54)
زیرنویس هماهنگ Red Lights
زیرنویس هماهنگ Seven Psychopaths
نسخه ای که من دانلود کردم با هیچ زیرنویسی هماهنگ نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دوتاشون تقریبا هماهنگن ولی باز یکی دو ثانیه فرق دارن که اعصابمو به هم میریزه
دلیل اینکه فیلمو تا الان ندیدم همینه (sm25)