ممنون عزیزم فقط میتونی بگی کامله یا نه ؟ و اساسآ فرقش با اون شیش قسمتیه چقدره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون عزیزم فقط میتونی بگی کامله یا نه ؟ و اساسآ فرقش با اون شیش قسمتیه چقدره ؟
کامل بودنش رو نمیدونم ، چون تا حالا ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط maki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون 6 قسمتی هر قسمت فکر کنم حدود 2 ساعت بود ، ولی اینا تایم ها فرق میکنه بعضی حدود 50 دقیقه و بعضی حدود 20 دقیقه
تشکر از توضیحت
سلام من این فیلمهای قدیمی را میخوام که عبارتند از:
1-قوزبالاقوز
2-تنگه اژدها
3-ده بومی کوچک
4-آفتاب مهتاب
5- جهنم سفید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Uploadboy
Uplod.ir
Zipfile
سلام آقا حمید کیفیت فیلم مو سرخه عالی بود بازم اگه فیلم با کیفیت داری قرار بده ممنون میشیم
سلام لطفا فیلم قدیمی سرنوشت یک مرد را بزارید
سلام فیلم طوقی و ممل امریکایی رو با کیفیت اگه دارید بزارید ممنون
سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیز.من چندمین بار درخواست میدم.خیلی وقته دنبال فیلم شام آخر با بازی پرویز فنی زاده میگردم.اگه کسی میتونه راهنمایی کنه چطور گیر بیارم.ازش ممنون میشم.با سپاس از همه