مهیار کاظم زاده - ارتفاع
نمایش نسخه قابل چاپ
مهیار کاظم زاده - ارتفاع
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)
یلدا - ادامه نمیدم
ترانه سرا بانوی غزل باران تفرشی
فوق العاده زیباست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام و ارادت " بیزارم از شمال " تا چند روز آینده تقدیمتون میشه .
(sm2)
اینجوری قبول نیس باید اسما رو هم ذکر میکرد(sm2)
(sm50)کاشکی یه روز صب شه (sm27)
Hi (sm50)
(sm50)
(sm27)
اگه به بانو بودنه که بانو فقط بانو الکسیـ.س(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوال هنوزم محسن بوکس کار میکنه
(sm50)به مناسبت درگذشت دمیس روسس بزودی از موزیک باران
بهت گفتم بکش بیرون مرتضی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
تو لذت مي بري از اينكه با هم
بجنگيم وُ نبازي وُ بميريم
(sm50)
حوصله چسناله های دلسوزانه دیگران را ندارم، اگر برایم اهمیت می داشت وصیت می کردم که نمی خواهم هیچ کس و بسا ناکسان دنبال *** تابوتم راه بیفتند، از تصورش خسته و نفرت زده می شوم. اما چه اهمیت دارد، بگذار سالوسی هم خودی نشان بدهد. چندش آور است، اما مگر همین آدم ها در زندگی هم چندش آور نیستند و آدم تحملشان می کند...
سلوک | محمود دولت آبادی | نشر چشمه
قصه....با صدای اهورا ایمان
آهنگ و ترانه:اهورا ایمان
تنظیم:پدرام کشتکار
ویولون:احسان نی زن
گیتار:سعید بنا زاده
طراحی:سعید داوودی
به زودی...
«اگر تیم ایران قوی بود با اخراج هم پیروز میشد» وزیر ورزش و جوانان ضمن تاکید بر ضرورت تغییر مدیریت، مربیگری و آموزشها در فوتبال میگوید اگر یک تیم فوتبال برتر باشد، قضاوت داور عملکرد آن را تحتتاثیر قرار نمیدهد.
(sm2)
(sm172)عکس اورجینال دست ننه زاده موند
الی این آلبوم خوبه؟
Sub Pub Music - Involution
نمیدونم
حسن چندوقتی نیس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)شبگرد دان شد بریم چشمان بزرگ
(sm19)اشترم
حسین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستم ولی در کنج عزلت(sm120)
(sm120)چه سایت خوبی
اشترم بلدش کن
به مناسبت درگذشت 'دمیس روسس'
مجمعوعه از بهترین کارهای Demis Roussos
(sm93)اشترم روح مرحوم شاد شد با این حرکت
ففری گفته گواهی پزشکی دارم (sm2)
بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم (sm50)
راستی شفا گرفت دخترت ثریا (sm50)
که درد میکشم قد پریودهای هفت روزت (sm50)
اقا سایت برا همه بد باز میشه یا نه
نصرتی:ما با عراقی بازی کردیم که آنها هم تدارکات خیلی خوبی نداشتند و یکی از ضعیف ترین تیم های عراق بود. من معتقدم درست است که می گوییم مقابل این تیم 10 نفره شدیم اما عراقی ها هم به دلیل بازی ضعیف یونس محمود 10 نفره بودند و حتی دروازه بان ضعیفی هم داشتند.(sm77)(sm120)
میدونم حسینی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسنو میگم(sm2)
(sm120)
ولی خدایی دروازه بانشون خیلی اسکول بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فغانی شده داور فینال (sm120)
به جان خودم اینا از فینالیست شدن فغانی بیشتر خوشحال شدن تا اینکه بخواد ایران به فینال بره (sm120)
(sm111)