(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)
اینجا رو چرا داغون کردن(sm74)
هنوزم یه حرفی هست تا دل آدمو بلرزونه...
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مشکلی پیش اومده که دست ما نبوده
تاریخ عضویت و تعداد پست های قبلیتو بگو برات درست کنم
هوی لاشی من 30 هزارتا بودم (sm70)
امیر منم بزن 30 هزار (sm29) (sm70)
همون اونلی مجیدو تغییر دادیم از سرتم ریاده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بـــــــاد در یـــــــار جهان استـ . . . (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چیچی و چیچی و از هر طرف پارو (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بغض غريبی امشب انقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شايد بگدازد جگرت را... ا
بگدازد جگرت را، ا
و بسوزد بال و پرت را... ا
بشود شايد نفست گم، ا
در يك بسته ی كاندوم! ا
هی كه بجنباند اسپرمت دم ، ا
و بتركاند اثرت را... ا
و بگيری بين دو دستت ، ا
ميگرن بد فرجامِ سرت را... ا
به خيالی كه كسي آن طرف تخت ات لخت... ا
به خيالی كه برايت می لرزاند پستان؛ ا
می مالد ران؛ ا
و تو را خسته ترين شهوت دنيا می بيند: ا
خالی كن كمرت را !... ا
(sm2)
(sm14)
(sm2)
اين يارو رو اصفهان نياوردن تو داهاتمون آوردنش(sm14)نقل قول:
نميدونم چجوريه ولي بهشون حقوق ميدن خونوادشونم اسكان ميدن تازشم اين يا و رو تو گلزار شهدام خاك كردن :||||
اکبر یه کم شعور داشته باش(sm14)
به قول امیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
....= تروریست (sm2)(sm25)
این یارو حسامی چی کار داره با استاد فسنقری ؟ خب جای تو رو مگه گرفته(sm2)
اکبر شرمسار است و حواسش نبود (sm25)
ها؟ اصفهاني؟ افغاني؟ ايراني؟ كدوم؟؟(sm18)(sm70)نقل قول:
چشمانِ ماده شِمرِ تو کِی حمله می کنند
بر این حسینِ منزویِ خفته در دلم
ای سگ به روحِ بختِ من از انتخاب ِتو ...
(sm50)
اسلام (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر ریده است و آب هم قطع است (sm14)
ای تُُُُف به جهان تا ابد غم بودن (sm50)
من هر وقت ریش میزارم دلم میخواد یه جا رو منفجر کنم (sm14)نقل قول:
نیان بگیرن منو(sm2)
اخوی من صرفا نقل قول کردم کاری به درست و غلط بودنش نداشتم (sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم صورتم میخاره حالت تهاجمی پیدا میکنم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملوانان خلبانان ای امید و فخر ایران
پرواز کن پرواز کن
فرشته ی حق یارت باد
الله نگه دارت باد
(sm41)
امیر تا اون پایینی تاریخ عضویتمو درست کن (sm42)
این پیچ آزادگی یواشکی زنان یه انقلابیه واسه خودش (sm42)
احساس خطر (sm2)نقل قول:
خیلی چاکریم استاد (sm66)
شنیدیم از رشادت هات (sm50)
آره انگار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون روزی که بحث مستر جهانی رو مطرح کرد یجورایی فازش معلوم شد یه جوری میگفت ینی هرکی اعتراض کنه موسقی جهانی نشنیده و من آخرشم! آدم یاد او داستان خیاط و پادشاه میوفتاد که هر لباسشو نبینه نفهمه... خوشم نیومد از اون کارش....بگذریم(sm25)
من بیشتر (sm19)
ایشالا یه فرصتی پیش بیاد کتابش کنم خاطراتو(sm50)
پیرت کرد انجمن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باران نبود من اینجا بودم (sm14)
تيم خارجي
آرژانتین(sm2)(sm2)
ولی خدایی امیر دهنش سرویس شد تو انجمن (sm25)نقل قول:
تنها مدیر لایق (sm29)
(sm50)
1990 خوبه؟ (sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پس آلمان (sm2)
لاشی چیزی بگی می نمویمت (sm2)