نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ ابی هزار بارم تکرار بشه من دوسش دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ ابی هزار بارم تکرار بشه من دوسش دارم
(sm50)
من از اون آسمونِ آبی میخوام من از اون شب های مهتابی میخوام... دلم از خاطره های بد جداس من از اون وقتای بی تابی میخوام... (sm50)
تمام آهنگای ابی مخصوصا غمگیناش هزاران بارم که تکرار بشه گوش نوازه ولی خب توی مشاعره نباس تکراری گفت... بهتره به قوانین بازی احترام بذاریم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما در صداي بيصداي گريه سوختيم
ما از عبور تلخ لحظه قصه ساختيم
من میخوام یه دسته گل به آب بدم... آرزوهام ـو به یک حباب بدم...
سیبی از شاخه ی حسرت بچیــنم... بندازم رو آسمون و تاب بدم...
منو از من نرنجونم
از این دنیا نترسونم
تمام دلخوشی هامو
به آغوش تو مدیونم
من ـو ببر به اون حالت... همون لحظه همون ساعت...
به اندوه غـــــروبی که... به دلشوره ی خــــوبی که...
تو چشمام خیره میمونی... به من چیزی بفهمــونی...
یه جایی توی قلبت هست
که روزی خونه ی من بود
به این زودی نگو دیره
به این زودی نگو بدرود(sm81)
دلتنگم دلـــتنگم دلتنگ از این بیداد... دلتنگــــــم دلتنگم دلتنگ از این صیاد...
دل کدومه
مشکل کدومه
پیش من افسانه کم گو
از دل دیوانه کم گو
وقتی رسید آهو هنوز نفس داشت... داشت هنوزم بره هاشو میلیسید...
وقتی رسید قلبی هنوز تپش داشت... اما اونم چشمه ای بود که خشکید...
نوید سوئیچ کردی رو دال؟ (sm196)
دروغه لیلی و مجنون
قصه شاه پریون
دیگه از وامق و عزرا چی بگم
نکنین باور قصه غم
درد من ـو کی میفهمی... عاشقتم چون بی رحمی!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوری ازم تا رویا شی... عاشقتم هرچی باشی!!!
من از اینکه تو خوشبختی نه آرومم نه دلگیرم... یه جوری زخم خوردم که نه میمونم نه میمیرم... (sm50)نقل قول:
يه عمره وعده ها افتاده از امشب به فردا
تمام وعده ها رو داديم و حرفارو گفتيم
ديگه هيچي نمي مونه براي گفتن ما
جهت مثال عرض کردم... "م" میدی یا "الف" بدم؟نقل قول:
نقل قول:
الف دیگه
اگه این زندگی باشه من از مردن هراسم نیست... یه حسی دارم این روزا شاید مُردَم حواسم نیست... (sm50)
تویی یک مرغ سپید
عاشق چشمه و نور
من گل آلوده و تلخ
قطره آبی ته چاه
هشت سالِ زندگی ـم با همین دردا گذشت... هشت سالِ آزگار سخت بود اما گذشت...
تویی در راه سفر
سفری دور و دراز
تن بی قدرت من
عاجز از این همه راه
هرجایی که میرم یادت با من ـه بارون میزنه اونجایی... میترسم اسمم یه روز از یادت بره با فاصله تنهایی...
یه روزی لحظه هامون رنگ بنفشه ها بودن
تو هوای خونه مون عطر آلاله ها بودن
نه اینکه تو نمیدونی، ولی این درد بی رحم ـه... یه چیزاییُ تو دنیا، فقط یک مــــرد میفهمه... (sm50)
هوای برگشتنم بود اگه بال و پری داشتم
بر می گشتم اگه اینجا خودمو جا نمی ذاشتم(sm172)
شام لازانیا پختم. بابام بیشترشو خورد (sm25)
شیرمم مامانم خورده حالا من بدون شیر امشب چیکار کنم؟(sm81)
من ـو از من نرنجونم از این دنیا نترسونم... تمام دلخوشی هامو به آغوش تو مدیونم...
اگه دلسوخته ای عاشق مثِ برگی نسوزونم... من ـو دریاب که دلتنگم مدارا کن که ویروونم...(sm50)
جــــــــــــــــان؟ (sm77) جلو بچه ها نگیا (sm59)نقل قول:
الهی... شبا شیر و عسل میخوری تا خوابت ببره؟ (sm59)
چرا نگم؟ (sm21)(sm148)
نه شیر خالی. ولی حتما باید بخورم (sm172)
بگذریم...(sm59)نقل قول:
Dan Gibson - Sleep Deeply همن الان دانلود کن همون کارو میکنه (sm6)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm10)
(sm54)(sm2)
ما اهل هم بودیم هم شب و هم فانوسنقل قول:
کجا گمت کردم کجای این کابوس
نقل قول:
نه نگذریم (sm1)
دستت درد نکنه. اما خوردن شیر یه عادته از بچگی دارم. هم شب قبل خواب هم صبح ناشتا باید بخورم
اونم نجوشیده و سرد(sm10)
نقل قول:
خیلی ممنون نوید (sm10)
ببخشید یهو رفتم. یکم حالم بد شد شرمنده (sm172)
شب خوبی داشته باشید. گوودتون نایت (sm27)
ســـــــرم چندتا کتابــِ رنگ و رو رفته... یه بالـون با طنابــِ از گلو پاره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اعدامی که امیدش به دنیا نیست... ولی دنیا براش جذابیت داره...
جالبِ ولی برای آسایش خودتم که شده باس این عادتای دست و پا گیرُ ترک کنی...نقل قول:
فردا روز یه جا مهمون بودی میخواستی شب بمونی... مسافرت بودی... یا اصن توی دشت و دَمَن چادر زده بودی... اذیت میشی...
مو سی خوت اِگوم (sm59)(sm10)
خواهش (sm10)نقل قول:
اشکال نداره... الان خوبی؟ (sm25)
میگم خوبه هر شب شیر میخوری و تا 3 4 بیداری (sm120)
نقل قول:
هر وقت تنهایی میام دریا
غصه به من نزدیک تر میشه