حیف که سرم درد میکنه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حیف که سرم درد میکنه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm162)
نقل قول:
- (sm10)
- (sm27)
- (sm50)
- (sm27)
- (sm50)
- (sm27)
- (sm50)
سوختم اتش گرفتم از رفیق و نارفیق ....(sm50)
حال من حال بی حالیست...(sm50)
سلام داداشا یه چند تا سایت خوب که بتونم البوم خارجی اهنگ و موزیک ویدیو جدید و بروز دانلود کنم معرفی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط salehiali58 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام همین یکیرو بری بسه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون راستش حقیقت از این خواننده خارجی ها یه گلچین قشنگ میخوام عاشقانه به نظرت از چه خواننده های و چه البوم هایی دانلود کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من که زبون خارجکی بلد نیستم تا ببینم چی میخونننقل قول:
نوشته اصلی توسط salehiali58 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم بیشتر بی کلام گوش میدم
برو تاپیک چاوشی اکثر مهندسا اونجان بهتر میتونن کمکت کنن
زمستان هر چه بود تاریکو طولانی
دل ما هر چه شد سردو زمستانی
- (sm27)
دشت بخت من کویر شده (sm81)
خنده ی تلخ من از گریه غم انگیزتر است
کارم از گریه گذشته به آن می خندم (sm50)
- (sm27)
- (sm50)
- (sm27)
- (sm50)
- (sm50)
- (sm50)
- (sm27)
- (sm50)
عجب بیهوده تکراریست دنیا...(sm50)
سلام بچه ها,
آقا یه سوال چرا بعد چند وقت که میایم باید دوبار ساین آپ کنیم :/(sm54)
ینی دوباره ثبت نام باید بکنم(sm132)
چه جالب (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه حالم داره از زندگی بهم میخوره...(sm50)
در این دنیا که حتی ابر
نمیگرید به حال ما
همه از من گریزانند
تو هم بگذر از این تنها (sm74)
ناکامی از تولد همزاد بخت من بود...(sm81)
تابیک برا کلش نداریم اینجا
فکرنکنم
- (sm50)
سالها دل طلب جام جم از ما میکرد...
خاکسری...
بزار با مشرق چشات...........(sm81)
ببین چقدر حقیر شده...اوج بلند بودنم....(sm74)