(sm70)(sm70)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)(sm70)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام سردار قاسم سلیمانی به رییس بانک ملی:
به شــــــرفم قســــــــــم،
اگر پنج هزار تومان آبونمان ساپتا را به حسابم نریزی، به حول و قوهی الهی نماز جمعه هفتهی بعد را در شعبه مرکزی بانک ملی بر پا خواهیم کرد...
گه گاهی هم پاورشو بزن فاز خوبی داره (sm50)نقل قول:
من که کاره ای نیستم دادا ...اون خسته نباشید هم واسه امتحاناتت بود(sm127)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) من نمیدونستم ولی خب رگه هایی از شعر استادشو داره مثه اینکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا مگنا لایت میکشیدم از وقتی کنت آبی رو تو ماشین آقامون چاوشی رو دیدم روزی یه بسته کنت آبینقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرجان بیست تا آبمیوه داره،پونزده تاشو میخوره...
حالا اگه گفتین مرجان چی داره؟؟
مــ.مه ۸۵ داره ....
به شما هم ربطی نداره معمای خودمه دوست دارم جوابش مــ.مه باشه...
تو حق نداری تو این شرایط تنهام بزاری
تو حق نداری تو این شرایط کم بیاری
تو حق نداری تو این شرایط بگی بریدی
بگو از من به غیر خوبی مگه چی دیدی
تو حق نداری ...
مهدی موسوی اگه ببرن زندان
منم یه جرمی میکنم که برم پیشش (sm88)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا؟ (sm30)
مرسی خوبم تو چطوری؟ (sm10)
لعنت به شبها و خیابونای این شهر
لعنت به روزایی که توش بارون میباره
حق با تواِ من یه روانی ام ،روانی
لعنت به هرچیکه تورو یادم مییاره
بعضی شبا این شهرو میگردم
به یادت بعضی روزا زندونیه این خونه میشم
من روی تو حساسم و دست خودم نیست
عکست رو میبینم یه هو دیوونه میشم
بعد از تو هیچ رنگی توی دنیای من نیست
چیزی به اسم زندگی معنی نداره
بعد از تو فهمیدم همه عشقا دروغه
هر کی میگه دوسم داره یعنی نداره
بعد از تو تنهایی میچرخم کافه هارو
بعد از تو هیچکس قهوه شو مهمون من نیست
هیشکی سر میزم نمیتونه بشینه
بعد از تو هیچ فالی ته فنجون من نیست
علیرضا مرتضی قلی
مصرفت زیاده ها !!!!(sm77)نقل قول:
از پات چه خبر بهتره؟؟ بهتری؟؟