ممه هاتو باز کن تا آبم فوران نزده بیرون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممه هاتو باز کن تا آبم فوران نزده بیرون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم که موقع ساک زدن فک نمیزنه که(sm2)نقل قول:
آفرین گلم پس کم حرف بزن خوشمزتو بخور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو داری میساکی اونوقت من حرف نزنم ببند اون غارتو ک.ونتو بده بالا جووووووونممممم اوووووفففففف(sm2)نقل قول:
امروز روز بدی بود برام (sm50) تو خواب داشتم گریه میکردم چون صادق رمیده رو رو ک.ون خشایار (sm81)(sm2)
خشایار داشت خودشو به در و دیوار میزد زجه میزد ....دلم به خالش سوخت گریه م گرفت (sm2)
خیلی دیگه دماش زده بود بالا صادق (sm2)
منم نامردی نکردم (sm50) از پشت برداشتم یه چوب بزرگ چرب کردم کردم تو کیون صادق به خاطر اینکه ازش انتقام بگیرم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دیوث کیلم دهنت(sm2)
کارایی که دیشب چن نفری باهات زدیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث عوض تشکرته من رفتم ازش انتقام گرفتم (sm2)اشتباه کردم باید 2 ک.یره میکردیم تو کیونت (sm2)نقل قول:
اینم سزای خائن(sm2)نقل قول:
شصت تشکرم تو چون جفتتون (sm2)نقل قول: