همین الان روی سیستم من دو رم با دو مارک مختلف نصبه
فکر نکنم این ربطی داشته باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
همین الان روی سیستم من دو رم با دو مارک مختلف نصبه
فکر نکنم این ربطی داشته باشه
(sm2)بابا به پیر به پیغمبر داره میگه یکیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم که اصلا تا حالا اصلا دقت نکردم سال 89 همین دوتا که فشارد داده شده توی اسلات، الان من درش آوردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای سازگاری بیشتر میگن البته سیستمای قدیمی این مشکلات عجق وجقو داشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو لاشی این رو از اول بگو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس برو وین 32 بیتی 10 نصب کن احتمالا نشون میده عیب از ویندوزه شاید گرچه از اسلات مطئمن شدی بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتارم کپی همدیگست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Windows XP 4 GB
(sm2)یا حضرت خدیجه یه لحظه فک کردم پیج اختصای msbhتو مایکروسافتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
نقل قول:
(sm2)نقل قول:
حامله نشی اینقد بخودت فشار اوردینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مشکل چیه !?؟!
(sm2)موسیقی ما دیوث رو پادکست میزنه تو این شرایط ددمنشانه
چه معضلی شده ارتقاء جهان داش جلیل(sm74)(sm172)
امیرالمومنین دوکلمه حرف زد همونم آخر شد راه حل (sm74)(sm2)نقل قول:
خب از سالم بودن اسلات هم مطمئن شو در غیر اینصورت شاید مشکل از وینت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه شو نمی شه استفاده کرد خیلی بشه همون 3 3.5 گیگهنقل قول:
(sm2)خوبه دیگه یه سری زیر خاکی داریم در میاریم داداشمون اصن 4 گیگ رم به سیستمش ندیده نمیدونستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختانه جمله بالا رو کامل نخوندم(sm30)نقل قول:
این برنامه رو نصب کنه من بهش بگم مشکلشو ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا بش دادم تو خف شونقل قول:
منم (sm2)نقل قول:
من باتو هیچ حرفی ندارم الان ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خب دادی باس بره اونجایی که من میگم ..
بعدشم برنامه تو چیز دیگری بود خالی نبند ..
شرمنده داداش بحث طولانی شد (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه ارتقا ارتقا کردن ما هوایی شدیم (sm120)
(sm74)نقل قول:
نه باو دشمنت شرمنده.ارتقاء بده حالشو ببر(sm118)نقل قول:
پسورد بده دیوثنقل قول:
مشکلش واضحه باس کلیر سیموس کنی ..
soft98.irنقل قول:
تایپ کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخواد باید cmos رو پاک کنی ..
زندگی کردمت بهانه ی من
غیر تو هر چه زنده را کشتم
چند سال است روزگار منی؟!
مثل سیگار لای انگشتم...
(sm50)
واضح بوگونقل قول:
داش جلیل یکاریم بکن چون سریعه راحته باطری رو در بیار بزن قبلش از برق قط کنی ها
شانه خالی نمی كنم، زیرا
با تو همواره رو به رو هستم
باش تا صبح دولتم بدمد
شانه خالی نكن ، بگو هستم
یا بگو از چه دوستم داری
یا نگو ترک خانه خواهی گفت …
هم بگو هم نگو ، كه من عمری ست
خسته از این بگو مگو هستم
بعد ازین رد گریه هایم را
جاده ها چشم بسته می خوانند
چمدان های خسته می دانند
رهسپار كدام سو هستم
من تو را برگزیدم از همه ی
دلبرانی كه عاشقم بودند
همه ی عاشقان من اویند
من هم از عاشقان او هستم
خاطرت هست قایقی كه شكست
سینه ای از كدام دریا بود
پس به خاطر نگه ندار امروز
سكه ای در كدام جو هستم
مهربان! حرف داشتم با تو
یک جهان حرف داشتم با تو
یك جهان حرف بودم و حالا
عقده ای مانده در گلو هستم …
در اتاقی كه بی تو قبر من است
روی تختی كه جای خالی تو ست
چون تو گرمم نمی كنی كفنم
تو كه سردت شود پتو هستم
تو كه تنها شوی به غیر از من
به سراغ كسی نخواهی رفت
من كه تنها تر از توأم، تنها
با تو محتاج گفتگو هستم …
زنِ شومرده ای ست زندگی ام
چشم غسالخانه ای دارم
زندگان تمام دنیا را
با همین گریه، مرده شو هستم
سرم از آستانه ات خالی ست
جای من روی شانه ات خالی ست
تا ابد نیستی و با این حال
تا ابد با تو رو به رو هستم …
حسین صفا (sm50)
اره راس میگه وقتی بوق زد زود خاموش کن(sm50)نقل قول:
باطری چی؟؟ مسخره میکنی دیوث (sm39)نقل قول:
(sm2) ینی از اون موقعی که تو سیستم گرفتی این رو رم 2 بوده ..