کسی که کار سنگین انجام نمیده power saver مناسبتره مخصوصا کسی که شب میخواد بذاره سیستم رو دانلود ..
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی که کار سنگین انجام نمیده power saver مناسبتره مخصوصا کسی که شب میخواد بذاره سیستم رو دانلود ..
چرا حالت انتخاب نداره اون متن آبیشو بزن میاد فک کونم ..
فوکی اینایی که میگم لزوما رفع نمیشه ها خو تو میگی بیخودیس فن میچرخه ..
تازه تو که رو power save گذاشتی چرا باید بچرخه فنش مگه رو high بود که بگیم تازه از کارت گرافیک هم استفاده کنه بچرخونه همه رو .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
فقط اسبی مثل سینجول میتونه باشه که بگه ربطی به بالانس نداره بعد بگه رو بالانس بذار(sm2)
تهش این بود که بگی کامل نگفتی ادامه داره..نه اینکه بگی چه ربطی به بالانس داره(sm2)
آخه کروکودیل زالزالک کفتار ایکبیری ممیژ کیون نشور دهنتو ببند تو که شیزی نمیدونی گوه میخوری میپری وسط ..
هروقت ی چیزی میشه امیر میگه سعید گفت دارم قالب میزنم... فکر کنم خونشون داره چیز دیگه قالب میزنه(sm2)
سینجول موس میدی؟(sm2)
ریدم تو اطلاعاتت
ادامه بدی به آواتارت تجاوز میکونم گم برو از ژولو ششم ..
بیا بخور(sm2)
ببین با سینجول در نیفت میکشم پایین ژولو جم میدم دهنت خفه شی ..
دیگه هم نمیگم بیا پشت تالار ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ جون ..
جوون(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
شب شهادت امام حسن عسکری (علیه السلام) و آغاز امامت امام زمان (عج الله تعالی فرجه الشریف ) بر آحاد شیعیان جهان ، توامان تسلیت و تهنیت باد
اسکیمو (sm120) لی نینگ هر چی لباس کهنه مهنه داره وصله پینه میکنه میفرسته ایران (sm120) چیه این آخه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم از زبان یکی از بندگان کمونیست چینی شنیدم که میگفت همین اجناس بنجل از سرشون زیاده (sm3)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
عییییییییییییییشششششششششش ش ..
واقعا چیه این (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این علیفر گزارش میکنه اعصابم خورد میشه صداشو میشنوم
ممر عچقم بوخولمت شیکا میکونی تو فوکی رو عصبی کردی ..
الی بخر برام ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاله اگوستی رو برام جور کن میخرم برات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیکولو برات بیارم یه بوس فقط بوکونیش قبوله !?؟!
خاله اگوستی
این کدوم میشد !?؟!
august ames
(sm81)اینهمه افتخارات هنو 23 سالشه (sm2)
اون یکی خعلی معروفه که تازه فوت کرد فوک استاره کی بود په ..
مورد پسند من واقع نشد .. !!!!
فوکیدم هرشی امتحون میان ترمه .. (sm3)
عن توش ..
ته مونده سیگار تام تو پیکی بلایندرز تو کیون این استاد ..
همه شرکتا دارن یکی یکی اطلاعیه میدن نرخهای جدید ، این شاتل خف گرفته خب دیوث بنال دیگه
های وب فک کونم اولی بود عملی کرده ..
ای خوب شد گفتی 2 ساعت پیش شاتل اس ام اس زد برام یه هدیه ویژه گف بذ بینم شی به شیه ..
تغییر به این میگن
ناموسا من تا حالا ندیده بودم اشترم ناله کنه ببین چی به سرش اومده که 2-3 روزه داره میناله بنده خدا(sm2)نقل قول:
خب نزنید باو گناه داره