(sm97)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm97)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
میترسم ماندگار شه آخر فصل (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خسته شدم ... (sm50)
(sm88) پس فردا همی موقه وایکنگز
روزنامه آرمان امروز(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قاضیپور: از تبرئه مرتضوی شوکه شدم /صلاح مملکت خویش را خسروان دانند (sm120)
عاشقتم (sm2)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمتشون خاتمی : مموت شارلاتان (sm2)
سالروز انتشار
تا اخر فصل که با استوک بره تو شکم چهارتا از باریکنا خودکار اخراجش میکنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه داریوش چی گذاشت (sm2)عجب کاریکاتوری (sm2)
قسمت دوم اشوب بدین
دوباره کوجی و سیاوش قمیشی (sm25) البته ایندفه نگرانی در مورد کیفیت موزیک ویدیو وجود نداره چون اصن آهنگ خاصی وجود نداره که بخوایم شاهد اجابت مزاج کوجی باشیم (sm120)
باز یه مدل رو میاره رو زمین دراز بکشه زل بزنه به دوربین نگاه سیکسیت (sm2)
موزیک ویدیو طبیعت هم که آمادس ولی مگه مهرداد گدا میزاره پخش کنن (sm2)
این چه طرزشه مگه بقالیه (sm2) آشوب دارین دو بسته بدین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از سه سال انتظار ، آلبوم رویای سوم از اوس کوروس (sm120) بالاخره احسان خلقی تونست جمع کنه (sm2)
(sm50)
همه جا شده علیرضا کریمی ... آخرین سنگر سکوتههههه حق ما گرفتنی نیست ...
لامصب وقتی این آهنگو گوش میدم تمام موهای بدنم خبردار وا می ایسته (sm120) یاد اون دوران می افتم (sm74)
آسمونشم بگیرییییییی(sm1)
زیمبابوه روز تولد موگابه را تعطیل اعلام کرد
روزنامه هرالد به نقل از یک خبرنامه دولتی گزارش داد: بدین وسیله اعلام میکنیم زین پس ۲۱ فوریه هر سال به عنوان "روز ملی جوانان رابرت موگابه" تعطیل رسمی شناخته میشود
# موگابِنِنِنمِه
# منانگاگوانِنِمنِه
# کروکودیل
#زیمباووِنِنِن
پری زنگنه: نابینایی پایان راه نیست
خوانندهای که در سال 50 در یک حادثه رانندگی و پرتاب خرده شیشههای اتومبیل پیکان، بینایی خود را از دست داد؛ اما تنها پس از وقفه کوتاهی به فعالیتهای خود ادامه داد. او در این مراسم گفت: «نابینایی من فرصتی بود تا زندگی جدیدی را شروع و به خودم ثابت کنم نابینایی پایان راه نیست. از نابینایان میخواهم که از دیگران درخواست کمک کنند و از خانههایشان بیرون بیایند. از دیگران بخواهید و به آنها آموزش دهید که با نابینایان چطور برخورد و کنند. مسائل ایمنی و ترافیک شهری و مسائلی از این دست برای نابینایان کمتر رعایت میشود و کمتر آموزشی در این زمینه وجود دارد. من بعد از این همه سال هنوز با اغراق از عصای سفیدم استفاده میکنم تا به مردم نشان دهم چطور باید کمک و همراهی کنند.»
دیدار سلاطین پاپ (sm2)و عضو اصلی مافیا
ادامه سلاطین
اشوب 2 چی شد
(sm170)
الی عزیزم نمودی اومد میبدم دیوس پیش فروشه ..
نهنگ عنبر2 720 و 480 لینک (sm98)
چرا اینجوری شده
ها درس شد فک کنم
ینی شی ..
الی آشوب از دیشب کلی حرف داشتم مهم بود ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].
پسورد
پیش فروشه ..
آهنگساز فروشنده از موزن میگه ..
امیر تتلو باز پشت موزن کرسی شر گفته ..
الانم که عکس گذاش خداحافظ ایران .. ;l