وایکینگ ... (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
وایکینگ ... (sm172)
شقد زلزله میاد .. (sm172)
کجا اومده مگه
(sm16)
دیتر بوهلن زمانی که استیو بنسون بود (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افتادن تیر برق در الغدیر کرمان بعد از زمین لرزه امروز
اقا کی اینجا شاتلیه پیش فاکتور چی براتون فرستادن ؟
یعنی اقا عجب خر تو خریه ها خودشونم نمیدونن دارن چه گوهـی میخورن الان چجوری این تعرفه های جدید به نفع ماست وقتی چیزی بنام نت رایگان که همون شبانه باشه دیگه در کار نیس
وزیر گاو اومده میگه اره ارزونتر شده چون نمیدونم سرویس 2 مگ بوده 39 تومن الان شده 29 تومن ترافیک داخلی هم زیاد شده یکی نیس بگه مرتیکه تو چجور وزیری هستی نمیدونی سرویس 2 مگ نداریم تو مملکت همه شرکتا سرویساشونو رو 16 مگ ست کردن
الان شمایی که شاتل نیستین برای شبانه چیکار میکردین چجور رایگان دان میکردین یه امار بدین ببینم مثلا تو شاتل علاوه بر پول سرویس به ازا هر ماه 7 تومن هم میگرفتن شبانه داشتی با همون سرعت روزانه 1 تا 8 صبح
همون فاکتوری که چند روز پیش واسه تمدید سرویس Art1 زده بودن هست تغییری نکرده(sm29)
ارت به درد نمیخوره من اکو میخوام بدونم
جان من این اسکلا رو نیگا جدول مندلیف درس کردن
من شاتلم ولی طرح 1/5 ساله دارم هنوز تا عید مونده ازش(sm2)
سینجول تو کدوم گوری هستی دو تا سرویس شاتل داری بیا یه زری بزن
گرچه شانس نداریم یجوری حرف میزنه فقط عمش بفهمه
چیزی تا عید نمونده که من غصه بعد برج 8 سال اینده رو میخورم چون تا اون موقع نت شبانه دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان ی طرح داده .. 1ساله ماهی 20 تقریبا 750 گیگ اینترنت.. احتمالا نصف نصف داخلی و خارجی
نه یک سومش خارجیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم خوبه.. جنگه مگه(sm2)ماهی 25 20 تا خارجینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی الان سرعتا یعنی دوباره مثل قبل دسته بندی میشه رو 512 و 1 مگ و اینا یا مثل الان پایه همشون تا 16 مگ؟
جز ع......شق نمیخواهم (sm50)
نه دیگه اینم برینن عنقلاب میشه (sm2)همون 16 میمونهنقل قول:
مرد حسابی شبانه نداری 20 گیگ چیه پشمم نیس من تو یک هفته فقط این حجمو تو شبانه میزنم تو گوششنقل قول:
خب خدارو شکر .. ولی من قیمتارو میبینم ارزون نشدا... هرجور بهش نگاه میکنم... همشم که محدودیت ترافیک داره نمیدونم چجوری غیر حجمیش کردن(sm2)نقل قول:
این همراه اول دیوث هم من کلی از اپارات دانلود کردم.. هیچیو جزو داخلی حساب نکرد(sm2)
چقدر میخوای فیلم بگیری؟ من که همش این سایتای ورزشی کلیپ اینا میبینم.. داخلی حساب میشننقل قول:
20 تا هم زیادمه.. تازه من الانشم شبانه ندارم با ماهی 12 گیگ سر میکنم(sm2) البته ناگفته نماند تقریبا 50 گیگ تو طرحای مختلف خریدم تو این 1 سال
الان از داخلی منظور 500 سایت منتخبه ولی با اینحال اپارات باید جزوش باشه لیستشو ندیدم کاملنقل قول:
بزودی قراره این داخلی واقن بشه داخلی دیگه منتخب و غیر منتخب نداره
اینجوری خوبه.. همش داخلی بشه.. امیرم داخلی بشه(sm120)نقل قول:
نقل قول:
(sm120)من سال 94 ، 200 گیگ خریدم هنوز 12 گیگیش مونده ! (sm2)
اپارات هست قسمت ویدیو
ای پرنده مهاجر
سفرت سلامت اما
به کجامیری عزیزم قفسه تموم دنیا
روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری
وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری
میگذره روزای عمرت توی جاده های خلوت
تا بخوای بر گردی خونه گم میشی تو باغ غربت
واسه ما فرقی نداره هر جا باشیم شب نشینیم
دلخوشیم به این که شاید سحرو یه روز ببینیم
آخرش یه روزی هجرت در خونتو میکوبه
تازه اون لحظه میفهمی همه آسمون غروبه
میگذره روزای عمرت توی جاده های خلوت
تا بخوای بر گردی خونه گم میشی تو باغ غربت
واسه ما فرقی نداره هر جا باشیم شب نشینیم
دلخوشیم به این که شاید سحرو یه روز ببینیم
احسان یاروانی(sm50)
من از 144 تای 1/5 سالم الان 24 تا مونده تا عیدنقل قول:
ولی اینم بگم اون طرح عید رو گرفته بودم.. تقریبا 200 گیگ دانلود کردم... ی جوری فیلم و سریال ذخیره کرده بودم(sm2) بعد من موزیک ویدیو اینا نمیگیرم اصلا.. حوصلشو ندارم.. فقط سریال و فیلم و اهنگ (sm120)
این همراه اول دیوث که حساب نکرد برا من... 1 گیگ دانلود کردم تقریبا... الان که میبینم فقط زده 9گ داخلینقل قول:
رامون عبدیشو (sm88)
(sm2)همه دار و ندار من
چندتا دونه داری(sm2)
کاش همراه اول طرحشو تمدید کنه(sm172)
(sm2)الان من اینو پرینت بگیرم ببرم بهم پناهندگی میدن
(sm2)والا طرح زمستونی اسمش قشنگ ترم هسنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که سیم کارتو یو سیم کردم 20 گیگ 1 ماهه داد.. نمیزاره طرح دیگه بگیرم فعلا(sm2)
منظورمون همین طرحه ابله(sm2) تو میتونی با سیمکارتت از 3تا 9 صبح 70گیگ دان کنی(sm2)نقل قول:
یه بسته 100مگی ماهانه 4هزار تومن خریدم تا یک ماه شبانه همراه اول داشتم نزدیک 2ترا دان کردم(sm2)