(sm2)من اهسته در دود شب رو نهفتم کیون ممر را همان شب نهفتم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)من اهسته در دود شب رو نهفتم کیون ممر را همان شب نهفتم
هستیم والا - حسش نیس ولینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممری برای کار کاری برای کیون کیونی برای زمین زدن زمینی برای کیون ممر کیون ممری برای کلوچه کلوچه ای برای یاد کیون ممر (sm2)
روزای سخت نبودن با تو کیون ممر رو تجربه کردم (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ان نفس كه بميرم در ارزوي تو باشم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدان اميد دهم جان كه خاك كوي تو باشم ....(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوچک است کوچک..!
و تو عمق این کوچکی را نمیدانی
آنقدر کوچک است که مشتری هم شرمش می آید
چیزی جز دخترم صدایش کند فاحشه شهرم را میگویم..
(sm50)
هستي از ما آلت خورده ما از هستي (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Captain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم بي حس و كرختيم ولي پناهگاه خوبيه اينجا
با تشکر (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]