باس تماس بیگیرم بگم الان غیر حجمیا 7 تومن میره روش برا شبانه رایگان یا نه داره اصا یا نه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
باس تماس بیگیرم بگم الان غیر حجمیا 7 تومن میره روش برا شبانه رایگان یا نه داره اصا یا نه ..
شبانه نداشته باشه خودم شخصل همه شونو میفوکم ..
الان میگه سرویسای قبلی اکو هرکی داره تا 97 تمدید شده ..
تو این مملکت هیچی درست نیست
من الان دارم ماهی 26 تومن میدم 6 گیگ ترافیک سرعت 128 ..
سرویس جدید 2 مگ یه ماهه 27 گیگ درماه هس 25 تومن ..
این خوله الان اوکی مشکل اینه شبانه رایگان هم شامل میشه یا نه ..
میپرسم اعلام موکونم ..
بفکونشون
الی کوشی بیا فهمیدم شی شی شد ..
فوک تو این مملکت ..
بسته ترافیک تشویقی شبانه از 1396/09/13 تا 1397/08/02
میگه برای شبانه رایگان باس 116 تومن بریزی اول تا تاریخ 2/8/97 هم جا داره ..
بعد در کنارش همون سرویسای جدید غیر حجمی رو میگیری ..
خلاصه ش اینه که برای شبانه رایگان باید 116 تومن بریزی تا تاریخه 2/8/97 انقضا داره ..
یعنی کمتر از یه سال که ماهی 7 تومن شبانه بود الان تقریبا میشه ماهی 10 تومن 11 تومن ..
خو نمیشه دیوسا مثه قبل 7 تومن ماهانه بگیرین فوکیدمنون یه جا حتما باس بریزیم ..
تفففف ..
(sm2)
باید بساط اینترنت ماهوره ای رو علم کنیم دوباره
ای روزگار ...
هی ...(sm50)
- (sm50)
چه گل خوشکلی زدن
پاییز ...
(sm50)
#پیمان میرزایی
#تنظیم
ارمین کرمون لرزیده هشکی هشتو شده ؟
پرسپولیس(sm59)
کرمان چی ؟ (sm77) فکر کنم اشتباه تایپی داری ... متوجه نشدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اگه میشه امکان تگ کردن لوکیشن رو هم به انجمن اضافه کن ...(sm10)که مثلا من بتونم بزنم : Tehran - Jordan
(sm50) عجبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه لحجه ایه داریم واقعا (sm2)
من کرمون نبودم ولی کسی طوریش نشده فقط یه سری خونه رو اطراف کرمان و تو روستاها خراب کرده ... (sm25)
یه سری جاها هم گویا هشدار دادن که اماده باش باشن ممکنه دوباره زلزله بیاد
(sm2) اسکل چشه لهجموننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از فامیلا مهمون داشتن از تهران بچشون میپرسید لحجه شما با ما چه فرقی دارهنقل قول:
اینم برداشت گفت هیچی ; شما میگین سوراخ ما میگیم کُت شما میگین مو ما میگیم پُت (sm2)
یراحی پلی ..
پاییز تنها یادگاریه از تو...
(sm2) لامصب کلمه پُتریس کاملا غربیهنقل قول:
گاوین شما ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا صادقی سفید پوش .. :l
(sm2)نقل قول:
پتریسِ فداکار (sm2)
امیرعلی بهادری(sm50)
محمد رضا احمدی تقدیم میکند(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من میگم خوش یمنه(sm2)
قرعه کشی جام جهانی رو انجام میداد میشد : ایران - پاناما - پاناما - پاناما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)باو بزار ی قرعه خوب بهمون بخوره ..یکم با تیمای درست حسابی بازی کنیم... اوندفعه هم بهترین بازیمون بازی با ارژانتین بود.. دوتا دیگه رو میگفتیم ضعیفن ریدیم(sm2)نقل قول: