خوبم واسه شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدم واسه خودم
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبم واسه شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدم واسه خودم
ﺭﻭﺍﻳﺖ ﻣﻌﺘﺒﺮ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﻛﻪ ﺍﻣﺴﺎﻝ ﻫﺮ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﻲ ﺩﺭ
ﭘﺎﻳﺎﻥ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﻙ ﺭﻣﻀﺎﻥ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﻤﺎﻧﺪ،
ﻣﻼﺋﮏ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺗﺴﺖ ﺩﻭﭘﻴﻨﮓ ﻣﻴﮕﻴﺮﻧﺪ(sm25)
شرایط خیلی سختیه درست .. بگم درکت میکنم هم اشتباس (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی زندگی رو هرطور بگیری همونطور میگذره (sm138)
چه عجب آتی رو ملاقات کردم
شدیدا پیشنهاد میشه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش بدبیاری عجب روزگاری ...نقل قول:
تقریبا... ارائه ـش مونده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا وقتی که ذهنیتت اینه هر روز منتظر بدبختی های جدید باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
میلاد من که هر روز سر میزنم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات داش صابر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]