خبری نیست امیر جان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خبری نیست امیر جان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی این انتظارها شیرینی
یاد انتظار 5 صبح اهنگ ازادی بخیر
هرکی داره بزاره الان دیگه نامردی حساب نمیشه(sm70)
مردیم بخدا هووووووووو22 دقیقه دیگه کی سر میشه
چرا زمان دیر میگذره(sm81)
خبر فوری؛ مدل روسی که تو ویدیو هست شوهر داره. گفتم بگم شاید به درد بخوره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
دیگه ویدیو دیدنی نیست (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما دوستان رو به دیدن پیم بازرگانی دعوت می نمایم (sm59)
(sm137)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 دقیقه
اووووووف عجب آهنگیه../. خیلی قشنگه
/
.
.
.
.
.
.
.
الکی مثلا من آهنگو دارم (sm51)
اقا ویدیو به نظر ضعیف ترین کار سینارت باشه
(sm185)
چراااانقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
کلیپ سادس مشخصه
اهنگ 3 دقیقه 54 ثانیه
همچ(sm81)نان منتظر
جنقل قول:
جه طوری آمارشو در آوردی ؟؟؟! (sm120)
جز عکس تو کی پای بغضمه(sm81)
این ویدئو سینارت تو مایه های اخرین ویدئوهایی هست که واسه حسین تهی ساخته
فضای فیلمبرداریش رو میگم
15min dg
اینقد صفحه آونگو ریلود کردم پیغام داد ما گوه خوردیم الان میگیم شادمهر بهت زنگ بزنه از پشته گوشی آهنگو برات بخونه(sm2)
امیرجان منتظر آپلودیم(sm70)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3:16
این چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
اومدددددددددددددددددددددد دددد(sm81)
من خواستم ریا نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولش باور نکردم اونم انگار عاشقم بود
هرچی از دلش بهم گفت،حرفای دل خودم بود
وقتی دستاشو گرفتم خودشو دید تو نگاهم
اولش باور نمیکرد من تو عشق زیاده خواهم
عاشقم بمون همیشه،باورم همیشگی شه
فرق بود و نبودت،فرق مرگ و زندگی شه
گاهی میترسم که شاید کل شهر با من رقیبه
تو که میدونی چی میگم،غیر از این باشه عجیبه
بی دلیل یا بی اراده،نگرانم میشی گاهی
پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی
زندگی شه.. زندگی شه.. زندگی شه...
قشنگه(sm81)
ملودیش خوب نیس(sm81)
شعر کوتاه نیست مسعود دیدی بهت گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كو پسسسس
تلگرام نسل شادمهر گذاشت آهنگ رو
بده تلگرامونقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساس میکنم کارای شادمهر داره داخلی وار میشه
ملودیای شبیه محسن یگانه حمید عسکری و .....
(sm25)
چه قد زیادهههههنقل قول:
چه جوری حفظ شیم (sm2)