این رمز اشوب رو بده دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
این رمز اشوب رو بده دیگه
یه خبر اومده بود که انتشارش به هفته بعد موکول شده(sm120)
دوشنبه میاد دیوس نمودی ..
این آشوب شیجوریه برم بییبینم الان ..
چیز شاخی نیس من بخاطر اهنگاش خوشم اومد تاج میخونه اهنگای قدیمی خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا..
ولادت پیامبر تا شب یلدا یه طرح بزنن حجم بگیریم
دیوس من سنگین استفاده دارم یه بازی فقط بگیری خودش 60 گیگه ..
دهنتون سرویس
- (sm2)
اقا شبانه رو یک سال تمدید کردم
گفتن رو سرویس جدیدم با اخرین سرعت میتونی دسترسی داشته باشی
(sm224)
(sm172)
سریال عالیجناب هم قسمت اولش اومد
نبینم غمتو (sm66)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورش اینه که از قبلیا میشه استفاده کرد
(sm2)بابا جان اگه با این تعرفه جدید بشه شبانه هم داشت که کویته کویت
اون کسی که سوال رو پرسید سوالش در مورد همین سرویس های جدید که امروز معرفی شده بود که این جوابو گرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اوففففففففففففف زنده باد روحانی (sm7)(sm7)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اشترم
(sm2)
پس همی شد که 90 تومن کردن تو کیون ما (sm120)
الان من چه کار کنم برم بسته شبانه تا سال دیگه بگیرم یا تو سرویس جدید داره ؟
حسین اینجوری که ما خیلی ضرر کردیم رفتیم شبانه رو پرداخت کردیم من الان تا ابان سال بعد اعتبار زمانی دارم نمیتونم سرویس بگیرم که فقط باس حجم بگیرم
نکنه اینا همش نشقه بود (sm81)
هر دفه زنگ میزنم 40 نفر تو صفن (sm2)
مگه هنوز واس تو فعاله ؟ به من گفت امروز (یعنی پنجشنبه) اخرین روزه پرداخت کردی کردی نکردی بای بای شبانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب وضعیت گوهـی شده ریدم به کلت سینجول اینا همش زیر سر تویه
آره دیشب تو 4 ساعت 15 گیگ زدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه منظورم پرداخت کردن هزینه شبانه برای بعدنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها یعنی دیگه نمیشه تا سال بعد شبانه رو گرفت . خیلی بد شد . (sm74)نقل قول:
حالا تو زنگ زدی ببین چجور میشه به منم بگو
زنگیدم همی چن ساعت پیش گفت نه حذف شده باز الان حسن میگه تو ایسنا اینجوری گفتن میخواستم دوباره بزنگم صفو دیدم زنبیلمو برداشتم (sm120)نقل قول:
اخه یه مساله ایم هس اگر شبانه هنوزم باشه باس تو همی مطلب جدیدش میگفت اینقد هزینشه
نه بابا چرت میگننقل قول:
حذف شده
حتما منظورش همین شبانه یه ساله ست که رفتین پول دادین
(sm2)یعنی رسمن عشق دادن داره ها کلیپو جان من نیگا مث اولای فیلم خاله هاس تو سالنای فیت نس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی رو تمدید سرویس زدم فاکتور شبانه رو زده برام تا 97
نقل قول:
برای منم همینه دیگه برای سینجول نیز
میشه پرداخت کرد فک کنم تمدید کردن
خو پس چه میگی تا پنجشنبه گفته یارو مهلت دارهنقل قول:
نمیدونم چی بگم بت اگه حذف کرده باشن اره بزن تو گوشش وگرنه ضرره اینو پرداخت کنینقل قول:
عزیزی (sm127) (sm50)نقل قول: