خب اگه مهلت داری یکم صبر کن مطمئن شیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب اگه مهلت داری یکم صبر کن مطمئن شیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت یه زنگی بزن مرکز شهرتون
آره تا 22 منقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم از مهلت تاریخ سرویست نیس ها منظورم تاریخیه که میتونی این فاکتور رو پرداخت کنی بعدش غیر فعال میشهنقل قول:
خب اگه حذف م نکنن تو باید در ماه یه پولی بدی شبانه ت فعال بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
- مهلت پرداخت: 1396/09/17
فروش اینترنت بر مبنای سرعت از فردا ..
اخبار 3 ..
حسن ادمین اصلی شاتلو گیر بیار بریم دایرکتش کنیم (sm2)
(sm120) هادی کیون لقش پرداخت کن همه با هم بریم تو چاه
بزار یه 2 - 3 روز دیگه حتما باید بزنم وگرنه اصلا نمیشه
من که نمیدم چه خبره 116 تومن ..
تاتی بازم رید
من دوازدهم تموم میشه سرویسم .. (sm74)
چه غلطی کونم الان .. (sm50)
به تلافی کم کردن قیمت ترافیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال تو چجور 90 تومن بوده مال من و سینجول 116 تومننقل قول:
گرون نیس سه تومن نسبت به قبل بیشتر شد از اون طرف اعتبار زمانی هم بت دادن دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای اینکه من قبلا تا اسفند سرویس داشتم شبانه رو تا اسفند پرداخت کردم بعد فاکتور جدید از اون موقع حساب شده تو و سینجول همی ماه تمومه بخاطر همین مبلغش بیشتر شدهنقل قول:
من با یه دفه پول دادن مشکل دارم ..
سریال عالیجناب رو الی بیبین شطوره بوگو منم بیبینم ..
من دیگه اینقد وقت ندارم دو تا سریال ببینم همو یکی بسه
آپلودبوی آکانت منو پاک کرده .. (sm77)
دیگه اون 40 روزم بهش اضافه می کردن میشد یه سال . (sm35)
شوتبال گلوری گلوری یونایتد
نقل قول:
از این جمله متنفرم .. !!!!
خودم امشب دانلود میکنم میگم بهتنقل قول:
خا..
میگ میگ (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شومبولم دهنه سینجول
(sm2)نقل قول:
رفتم توی فالووینگهاش پیج شاتل 6نفرو فالو کرده 2تاش وزیر فعلی و سابقن بقیه هم نماوا و ... (sm120)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوتی 1 گل 3 پاس گل(sm54)
یکیو پیدا کردم رفیقش کارمند شاتله(sm2) گفتم پرس و جو کنه
3-5-2 بود ترکیب.. فقط لاورن دفاع تخصصی بود.. واینالدوم و جان دوتا دیگش بودن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه مثل اینکه شبانه نداره(sm74)(sm25)
پس ادمین پیج اینستا چی میگه(sm142)
چه وضعیت تخماتیکیه(sm1)(sm2)
بدون دفاع با سیستم 2-5-0 هم بازی میکردید میبردید حریفتون منتخب جهان نبود که برایتون شخمی بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن جان سرت سلامت از بچه های گل هستی دمت گرم خبر میدی کارت۲۰
دیوث همینو منچستر با گل به خودی به زور برد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدم پارسال قویارو میبردن از شخمیا میباختن امسال برعکس شده(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو چه ..
موسی به تو چه(sm2)نقل قول: