خدا وکیل کیسه کی تاکتیک داشته که بار دومش باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا وکیل کیسه کی تاکتیک داشته که بار دومش باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم نبود ! تنها تاکتیک این بود که خسرو سانتر کنه . اصن یه موقعیت هم نداشتیم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ملا نصر الدین پس فک کردی ما دلمون به چی خوشه جدولو نیگا کردی اصننقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خویش اینه وستهام دیگه امیدی به گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
steven wilson - Routine (sm178)
ای بابا اینا مگه مث مان دیوث انگلیسیا وحشیننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالش هست ترکیبشو عوض کنه از این جوون ها بزاره تو بازینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر از فوتبال حرف میزند
فوتبال ایران اخه از اول هیچ پوخی نبود که حالا هم بشه گور پدرشون اونها پولشو میگیرن شما بحث میکنین(sm120)
میخواستم بحثو عوض کنم ولی از ترس بن امیر همین بحثو ادامه بدین من برم مخ زنی(sm2)
دیوث(sm2)نقل قول:
باو من فک کردم باید دست به دعاشیم سیتی هفته بعدم ببازه(sm2)
منم میخواااااااام (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]