من به تو اعتماد ندارم... همون اینترپرایز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من به تو اعتماد ندارم... همون اینترپرایز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون امیر بود گفتی الی یکی دیگه ست (sm2)
اینترپرایز نصب کردم یه وقت هی مث اون پرو بود منتها احساس کردم یه خورده سنگین تره این .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه ما همون پرو خوبه ..
(sm2) اوه هر دو سبزن، آواتارا هم که غیر فعال کردم متوجه نشدم کی به کیه (sm2)نقل قول:
(sm2)دیده بودیم امضا غیر فعال کنن ولی اواتار ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهران آتش قشنگه (sm50)
توووووووووووووو (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونموقع که یونی بودم با نت گوشی میومدم حجمم زود به زود میسوخت این شد که آواتار و امضا و عکس های داخل پست ها رو غیر فعال کردم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا هادی (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی به نظرت کم نی سرعتم؟! (sm74)
سرویسم اینه: Eco2048-1
(sm172)نقل قول:
ای تو دهنت هی (sm2) از 20 کیلو رسیدی به کجا (sm81) (sm2)