(sm74) 400 کجا و 1800 کجا .. خدایا بُکش (sm2)
خدایا 800 کیلو ازین دیوث پوری کم کن رو خط ما اضافه کن (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74) 400 کجا و 1800 کجا .. خدایا بُکش (sm2)
خدایا 800 کیلو ازین دیوث پوری کم کن رو خط ما اضافه کن (sm30)
ریدم تو مخابرات اینجا .. کلا ریدم تو کرمانشاه (sm3)
20 واسه بهترین حالتش بود، اکثرا 15... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر بزار یخورده لذت ببرم از زندگی، از وقتی چشم وا کردم سرعت نتم شخمی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راحت شبی 30 گیگ میزنی .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
از الان به بعد دیگه چشاتو وا کنی 10 تا 10 تا 1080 چ رفته تو هاردت (sm2) واقعا لذت ببر از زندگی .. (sm2)
نگاه کن حالشو ببر (sm30)(sm30)
خیر سرم مثلا منم شاتل دارم بشاش توش .. (sm2)
نه باو الان دیگه خیلی استفاده ای ندارم... نهایتا شاید شبی 5 گیگ بزنم (sm120)نقل قول:
بمیر مگه من مث تو ام (sm2) فقط مستند... (sm50)(sm2)
آره باو میدانم مستند چ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم کنسرت میخوام (sm86) چرا واسه من بالا نمیاد صفحه اش (sm86)
دوستان محترم یه وقت فک نکنید ازون فیلمای خاک بر سری منظورمه ها .. (sm2)فیلم سینمایی چه ! منظورمه (sm2)
(sm2)