عاغامداری :
کسی پرسید موشک بعدی را یمن به کجا میزند؟ گفتم من از کجا بدانم از خودشان بپرسید! گفت تحلیلتان چیست، گفتم یمن باید موشک بعدی را به ریاض بزند تا دوباره نوبت ابوظبی برسد(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
عاغامداری :
کسی پرسید موشک بعدی را یمن به کجا میزند؟ گفتم من از کجا بدانم از خودشان بپرسید! گفت تحلیلتان چیست، گفتم یمن باید موشک بعدی را به ریاض بزند تا دوباره نوبت ابوظبی برسد(sm120)
نمایشگاه سالانه مرغ و خروس ها با حضور بیش از ۷ هزار پرنده از سراسر جهان در تلفورد انگلیس برگزار شد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) سینجول من دچار استرس شدم
چرا خسیس بازی دراوردی یه حجم بالا میگرفتی ماهی 25 تومن یا 20 تومنیش
زنگ زدم شاتل فاکتور 2مگ 65 گیگ رو واسم بزنن زنه گفت با این سرویس 32.5 گیگ بین الملل دارید 32.5گیگ داخلی اگر شبانه هم میخواید 10هزار تومن به فاکتورتون اضافه میشه
نصف اون 25 گیگ داخلیه نصفش خارجی(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه فروشگاه موزیکی باشه تو دنیا که پاروی بی قایق توش نباشه .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم خب چرا زده 12.5 گیگ ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بابا 10 تومنم برا شبانه دادم 2 تومن اینا مالیات میگیرن 25 تومن شد دیگه ..
اول میخواستم 1 مگ رو بگیرم 40 گیگ بود چقد بود گفتم ولش ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوک بر تو امیدورام لپ تاپت بترکه ..
حالا داخلی و خارجی داستانش شی شیه بذا 2 تا سرور تست کنم شاید سرعت فرق کونه ..
اگه من امروز این شرکتو نفوکیدم تو هرشی خواستی بوگو ..
خار این کارو فوکیدم هی بد بیاری ..
گوشیم نمیدونم شش شد 16 گیگ همش پرید یه شارژ 5 تومنی گرفتم کدشو الان به فوک رف ..
(sm27) بهتره برم بخوسبم واقعا عصبیم ..
با یه ترفند کد رو یافتم اینه .. (sm118)
5 تومن شارژ شدیم .. (sm59)
هدفم این بود که الان زنگ میزنم شاتل کم نیارم .. (sm59)
وزیر بی ناموس دهنتو گاییدم فوک تو هیکلت لاشی سگ ..
میگن دستور از بالا اومده همه ی شرکتا همینطوره دیگه پهنای باند باز نیست مثه قبل هر شی گرفتی سرعت همونه ..
03 - Bastard ... (sm50)
512 گرفتم ..
تقسیم بر 8 میشه 64 محدود کردن ..
انقد امروز من به اینا فحش میدم تا خالی شم ..
من با سرعت دانلود 64 چه گهی بوخورم 1 ماه .. (sm81)
موزنم معلوم نی چه غلطی کرده یه شی گفته همه ی فن ها تو تلگرام کانالاشونو بستن همه از دستش شاکین ..
ظاهرا گفته فقط چندتاشون فعالیت کنن ..
اونم هی گوه هی گوه خوری رو شروع کرده فقط آلبومو گند بزنه تا بش بگم ..
راست میگی ناموسا نگاه کن هر سال عوض اینکه بهتر بشه بدتر میشه یهو از 1 مگ افتادن به دیال اپ حرام زاده هانقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو دهن مدیر فناوری و ارتباطات بی ناموس (sm3)
بریم تو کار ایرانسل .. :l
حالا برا خودشون 4 مگ میبندن
ایرانسل به درد نمیخوره همراه خوبهنقل قول:
همخوانی سیامک عباسی و رستاک حلاج (sm59)
آلبوم جدید علی اصحابی تا پایان سال 96 منتشر خواهد شد ...
شهرزاد فیلم برداریش تموم میشه بهمن شاید فصل 4 هم داشته باشه ..
موزن احتمالا َآلبومو بندازه سال دیگه ..
تهم & جرسا ... (sm127)
کتونی ... (sm118)
آلبوم علیرضا عصار خیلی خیلی به زودی ...
آشوب قسمت 1 پاک شد تو گوشیم بود ..
زدم دان 480 اونم شی 400 مگ دیدم زده 1 ساع ت نیم دیگه کیونم باز سوخت ..
هربار که یادم بیاد یه فوش فوکی دادم رفته ..
11 دسامبر
جی جی ، لیتو ، خلصه ...
بتکون
ای بر پدرتون ..
این تو 3 دقه دان میشد .. (sm81)